ISTINA JE, VELIKO SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN! Pevačica potvrdila radosne vesti, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE!

Autor:

Zabava

11.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partneru Raši uputila posebno emotivnu poruku!

ISTINA JE, VELIKO SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN! Pevačica potvrdila radosne vesti, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE!

Foto: PrintscreenInstagram

Poznata pevačica Goca Tržan je na svom Instagram profilu podelila dve prelepe fotografije sa emotivnom porukom posvećenom svom partneru Raši Novakoviću. Ona je istakla da su njihove 13 godina ljubavi donele najveću sreću koju nije mogla ni da zamisli. Ova izjava o ljubavi kao snazi koja se troši, daje i deli, ističe dubinu njihovog odnosa i posvećenost jedno drugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

 - 13 kao nije srećan broj, ali meni je ovih 13 godina sa tobom donelo najveću sreću koju nisam mogla ni da zamislim. Ljubav je kao snaga, što se više trošiš, daješ, deliš, više je imaš. Moja ljubav si do zauvek. Volim te. Onako kako samo ostvarena i zadovoljna žena moze i zna da voli. Jer si mi ostvario i zadovoljio svaku zamisao o tome kako odnos između muškarca i žene treba da izgleda. Večnost je prekratka za nas - napisala je Goca. 

Ljubav bez podela

Goca je ove godine proslavila jubilarni 50. rođendan, a za medije je ispričala da je njihov zajednički život, život bez podela. Istakla je da nemaju podele šta je čije, te da Raša ume da poroši kao prava žena.

 - Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno - rekla je Goca i dodala da je srećna jer ima partnera koji je prihvatio takvu kakva jeste.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Goca Tržan

- On voli mene takvu kakva ja jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu - ispričala je za medije ranije. 

Goca je otkrila da je impresionirana svojim partnerom i da uživa da provodi vreme sa njim, iako priznaje da se ponekad posvađaju oko posla. 

 - On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vreme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno - rekla je Goca svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading