ŽELELI SU TVOJU PROPAST, POD NOGE SI BACIO GOMILU PREVARANATA! BRUTALNE reči o Novaku koje bi svi trebalo da čuju!

Autor:

Sport

13.08.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je simbol junaštva!

ŽELELI SU TVOJU PROPAST, POD NOGE SI BACIO GOMILU PREVARANATA! BRUTALNE reči o Novaku koje bi svi trebalo da čuju!

Foto: Profimedia

Letnje olimpijske igre u Parizu donele su mnogo radosti Srbiji, sa osvojenih pet medalja, ali najveći uspeh i najveće oduševljenje nacije izazvao je Novak Đoković, osvojivši zlatnu medalju.

Jedan od trenutaka koji će Novak dugo pamtiti je podrška koju je dobio od Brazilca Giljerme Fuizea, koji je u jednom televizijskom programu uputio snažne reči hvale i podrške srpskom teniseru. Fuiza je istakao da je Novak ne samo pobednik, već i oslobodilac, te da je svojim uspesima i ponašanjem osramotio i razotkrio mnoge protivnike. Njegove reči su odjeknule širom sveta i dodatno istakle značaj Novakovog uspeha.

-  Đokoviću, ti nisi samo pobednik, ti si oslobodilac. Pod noge si bacio gomilu kukavica koje su želeli tvoju nesreću. Ne, nisu želeli samo tvoj poraz, želeli su tvoju propast. Pod noge si bacio gomilu prevaranata koji se prave da su etični. Ti prevaranti će zauvek imati noćne more zbog tebe. Đokoviću, tvoja zlatna medalja ponižava propagandiste lažne nauke. Svaki sramotni zvižduk plaćenika lobija ti si odgovorio genijalnim potezom - istakao je Fuiza i dodao: 

 

- Naučio si gomilu šta je snaga dostojanstva, nešto što nikada neće razumeti. Bio si zatvoren u Australiji. Pustili su slobodno one koji su se poklonili sramoti. Nekoliko njih se razbolelo. Ti si ostao zdrav. Pokazao si da čarobni napitak ne postoji, a još manje za masovnu ucenu. Ipak, nakon što si bio zatvoren, izbačen si iz zemlje. Želeli su da te moralno unište. Želeli su da unište tvoju rasu. Želeli su da nestaneš sa lica zemlje. Ti ćeš zauvek biti na mapi. Ne samo kao najveći u istoriji. Zauvek ćeš biti na svetskoj mapi vođa ljudske vrste - naveo je Brazilac i nastavio sa veličanjem najboljeg sportiste svih vremena:

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- U vremenu poniženja i pokornosti, onaj ko se usudi da podigne glavu, videće tebe, Novače Đokoviću. Neki to neće izdržati i radije će se vratiti da gledaju u zemlju, skupljajući zlatne mrvice politički korektnih lobista. Ali oni koji se usude da održe uspravnu kičmu, u tebi će, Đoko, pronaći nadu. Jednog dana, velika sramota čovečanstva će biti adekvatno izložena. A tog dana, nećeš biti na vrhu podijuma, već na balkonu večnosti - naveo je Giljerme Fuizea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading