"TU SU NAŠE FINE GOSPOĐICE KOJE PEVAJU": Đanijeva Slađa razvezala jezik nakon SKANDALA, hitno se oglasila i Milica Pavlović!

Autor:

Zabava

13.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerova supruga otkrila koliko se Trajković razočarao, pevačica dala svoj sud!

"TU SU NAŠE FINE GOSPOĐICE KOJE PEVAJU": Đanijeva Slađa razvezala jezik nakon SKANDALA, hitno se oglasila i Milica Pavlović!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Sinoć je nakon svečanog dočeka ispred Starog dvora organizovana proslava za naše olimpijce u jednom poznatom restoranu. Pre nego što su sportisti otišli na veselje, najavljeni su nastupi ljeni nastupi velikih muzičkih imena - Danice Crnogorčević, Milice Pavlović, Milice Todorović, Radiše Trajkovića Đanija, Željka Šašića, Nikole Rokvića, Tanje Savić i Katarine Ine Gardijan.

Republika

Foto: Youtube.com/ Paparazzo Lov Pink

Đani je pobesneo zbog toga što nije pevao olimpijcima

Međutim, Đani nije uspeo da nastupi, a za sve je okrivio svoje kolege.

- Ja dođem u 22 časa i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju... Čekam da pevam, a onda dođu velike zvezde od mojih kolega i naravno održe koncert? A dogovor je svi po par pesama! Otišao sam u 5, a nisam otpevao nijednu pesmu. Izvinjavam se braći i drugovim, ali nije fer. Bio sam tu, al' ponižen - napisao je Đani na Instagramu.

Mnogi su pomislili da je mislio na Milicu Pavlović, a sada se oglasila i Đanijeva supruga Slađa Trajković.

- Nemam pojma zaista šta se dogodilo, nisam bila tamo, samo to što sam čula od Đanija. Đani je samo s punim srcem krenuo tamo da stigne među prvima, da ispoštuje stvarno sve naše sportiste od srca. Nefer, nekorektno, i ne znam šta bih dodala. Okej je, ako ima 10 pevača i svi treba da pevamo, svi da ispoštujemo, pa zan se na kraju neki red. Nisu došli da pevaju koncert i da se dokazuju ko kako peva, došli su da ispoštuju sve te ljude, da ih razvesele i zahvale se za doneto zlato, srebrno, nebitno. Ali, dobro, to smo mi! - rekla je Slađa, koja je otkrila da je Đani došao besan u stan.

- Ne znam da li je imao neko ko je vodio red tamo, ko i kad peva, samo znam ono što mi je Đani rekao, a pre nego što je otišao, samo mi je reko: "Ljubavi, evo žurim idem da ispoštujem sportiste, zvali su me, moja familija i moja braća. I znam da je jutros kada je došao, bio besan do zla Boga - rekla je i dodala:

- Nije on dete početnik da bi se otimao tamo za mikrofon, čekao je čovek svoj red, ali dobro, tu su naše fine gospođice koje pevaju, neka ih.

- On je mrtav umoran došao pravac iz Crne Gore, sa nastupa, nije mu bilo teško. Sa zadovoljstvom je otišao i čekao red, nije on samo seo i latio se mikrofona. Sramotno, ali nema veze - rekla je Slađa za "Telegraf".

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Slađa otkrila šta se dogodilo u stanu

Oglasila se i Milica Pavlović, koja je izjavila da joj je žao što Đani nije pevao.

- Moj nastup je trajao pola sata, baš iz razloga da bi sve kolege mogle da dođu na red. Žao mi je što čujem da Đani nije pevao na kraju. Videla sam da je bio u klubu od samog početka proslave, svi vole Đanija i svi znamo kakav haos nastane kada krenu njegovi hitovi - rekla je Milica za "Mondo".

- Poslednjih desetak dana sam bila posebno ponosna što potičem iz Srbije, a za to su zaslužni naši sportisti koji su nam doneli brojne medalje i usrećili celu naciju. Naša zemlja je mala, ali smo mnogo talentovani, vredni i uporni, i mnogo je lepo kada za to dobijemo i ovakva priznanja. Ne mogu da opišem sreću i kako mi srce 'zaigra' kada vidim da se naša zastava vijori na tronu i da znam da to prati ceo svet - istakla je ona.

- Mnogo mi je drago što su sportisti izrazili zelju da upravo ja otvorim njihovo veliko slavlje povodom fenomenalnih rezultata na Olimpijadi. Znam da vole moje pesme, pevala sam im sa zadovoljstvom i punog srca - dodala je.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović smatra da nije pogrešila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading