KAPITEN SRBIJE PROGOVORIO O SUKOBU SA LEBRONOM! Bogdanović OTKRIO šta se dešavalo u SVAĐI sa Džejmsom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešićevi "orlovi" osvojili bronzu u Parizu.

KAPITEN SRBIJE PROGOVORIO O SUKOBU SA LEBRONOM! Bogdanović OTKRIO šta se dešavalo u SVAĐI sa Džejmsom!

Foto: Starsport

Košarkaša reprezentacija Srbije vratila se iz Pariza sa bronzom zlatnog sjaja. Blistali su Bogdanović, Jokić i ekipa sve do "finala pre finala" sa Amerikancima, koje im je sramnim žrebom nametnuto, ali su i novom-starom šampionu pokazali zube.

Vodili su "orlovi" i 17 razlike protiv Lebrona, Durenta, Karija i ostalih NBA zvezda, ali su na kraju poklekli, a polufinalni meč je obeležio duel kapitena Bogdana Bogdanovića i Lebrona Džejmsa, u žaru borbe ušli u raspravu.

Sa usana našeg kapitena su se u tom trenutku mogle pročitati psovke, ali kada se meč završio sve je zaboravio i sada više i ne zna koji je povod za tu raspravu bio.

Foto: Profimedia

Bogdanović i Džejms

- Iskreno da ti kažem, ne znam. Svađali smo se tu. Borili smo se tu, ja za svoje, on za svoje. Žar borbe. Bile su tu i psovke. To ostaje tu - rekao je Bogdanović za RTS.

Pešićeve izabranike, kao i druge nagrađene srpske olimpijce, pred Starim dvorom je dočekalo oko 50.000 ljudi.

- Emocije su jako pomešane. Svi smo prijatno iznenađeni podrškom ljudi. Kao što je i Nole rekao, imali smo iskustvo da budemo tu i ranije, ali je drugačije kao olimpijski tim. Stvarno je fenomenalno, ne prestajemo da se ježimo - nastavlja kapiten "orlova".

Posle osam utakmica za medalju koje je košarkaška reprezentacija Srbije kroz godine gubila, ovom za bronzu je taj niz prekinut.

- Mogu da kažem slobodno, ne znam od kada Srbija nije pobedila poslednju utakmicu, valjda 2002. godine. Jeste bronza, ali nadam se da ćemo tako završavati i finala - istakao je Bogi.

Kao i prošlog septembra, košarkaši i Novak Đoković, oni posle srebra u Manili, a on posle osvajanja Ju-Es opena, ponovo su podelili čuveni balkon.

- Nadam se da će se tradicija nastavljati i u budućnosti - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading