"UROŠE, MAJSTORE" GRMELO ISPRED BALKONA! Odgovor selektora "delfina" je LEGENDARAN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su obradovali naciju

"UROŠE, MAJSTORE" GRMELO ISPRED BALKONA! Odgovor selektora "delfina" je LEGENDARAN!

Foto: Starsport

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Više od 50.000 navijača došlo je da pozdravi zlatne Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, vaterpoliste, srebrnu Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše, koji su uprkos osvajanju trećeg mesta dobili ovacije kao da su osvojili najveće planetarno takmičenje.

Ipak, posebno skandiranje bilo je upućeno članovima vaterpolo reprezentacije Srbije. Od potpuno otpisanih došli su do zlata i tako treći put u nizu doneli zlato sa Olimpijskih igara. I ispred balkona su dočekali kako dolikuje, pogotovo selektor Uroš Stevanović.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jakšić sa saigračima na balkonu

Skandiralo mu se: "Uroše, majstore", a potom i "Sad si uz'o trofej Uroše!", da bi njega sve to "udarilo" na emocije prilikom obraćanja prisutnima.

- Verujte mi, teže je izaći ovde pred vas nego igrati polufinale i finale Olimpijskih igara. Dok smo gledali snimke kako ste navijali, ovo je zlatnije i od zlatne medalje, poručio je selektor olimpijskih šampiona.

Potom je reč dobio i kapiten "delfina" Nikola Jakšić.

- Mislim da se sve isplatilo samo zbog ovog momenta ovde. Hvala vam puno, nadam se da ćemo moći da vas obradujemo i u narednom periodu - izjavio je Jakšić na velikom dočeku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading