ŠTA ĆE NOVAK REĆI? Hrvat "ODGOVORIO" Đokoviću!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komplimenti pljušte zbog uspeha na Olimpijskim igrama.

ŠTA ĆE NOVAK REĆI? Hrvat "ODGOVORIO" Đokoviću!

Foto: Starsport

Najuspešniji teniser u istoriji, Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a o njegovom podvigu govorio je i hrvatski veslač Valent Sinković.

Olimpijski šampion, koji je večeras sa ostalim srpskim olimpijcima osvajačima odličja u "gradu svetlosti", dočekan pred desetinama hiljada navijača je nedavno izjavio da mu je drago što je dostigao nešto što je za Sinkoviće kao "šetnja kroz park".

- Da, čuo sam da je to rekao. Kad nešto tako kaže čovek koji je jedan od najvećih u istoriji sporta, u svim sportovima, ne samo u tenisu, onda nema druge nego da se osećaš ponosno. Prelepa izjava i hvala mu od srca na tome. S Novakom se družimo svaki put kad za to bude prilike. U Tokiju smo zajedno večerali, a sad smo se videli i u Parizu. Rekao nam je da nas podržava, da nas stalno prati, baš kao i mi njega. Zaista lepo od njega što je to rekao - rekao je Sinković za "Indeks".

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

Podsetimo Đoković je osvojio prvo olimpijsko zlato, a braća Sinković su ponovo odbranili zlato.

- Hvala svima što ste došli, ovo je neverovatno. Ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da budem na ovom posebnom mestu više puta. Svaki put me sve više iznenađujete, svaki put sve više inspirišete svakog od nas koji smo ovde na terasi. Mislim da niste svesni koliko nam dajete snage i podstreka. Ovo je najbolji osećaj koji sportista i Srbija može da doživi. Hvala vam, živela Srbija! - rekao je Novak na dočeku ispred Skupštine grada Beograda, čiji je govor ispraćen vatrometom i ovacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading