JOKIĆ U TRANSU GRLIO PEVAČA NA PROSLAVI! Nikolu ovakvog JOŠ NISMO videli (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lumpovalo se do kasno u noć

JOKIĆ U TRANSU GRLIO PEVAČA NA PROSLAVI! Nikolu ovakvog JOŠ NISMO videli (VIDEO)

Foto: Tiktok/ ivanneskovicnele

Luda proslava košarkaša

Košarkaša reprezentacija Srbije vratila se iz Pariza sa bronzom zlatnog sjaja. Blistali su Bogdanović, Jokić i ekipa sve do "finala pre finala" sa Amerikancima, koje im je sramnim žrebom nametnuto, ali su i novom-starom šampionu pokazali zube.

Reprezentativcima Srbije koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Parizu priređen je veličanstveni doček na balkonu Starog dvora. Više desetina hiljada dočekalo je naše osvajače medalja i pozdravilo ih kako dolikuje.

Prema očekivanju, najglasniji pozdravi bili su upućeni najboljem sportisti Srbije svih vremena Novaku Đokoviću, ali ništa tiše nije bilo ni kada su na balkon ušli košarkaši, pre svih kapiten Bogi, ali i najbolji na svetu - Nikola Jokić. Navijači su mu uzvikivali "MVP, MVP, MVP", što je čak i kod njega uspelo da probudi emocije.

Atmosfera na čuvenom balkonu bila je nestvarna, ali to je samo bio početak. Nakon tog nezaboravnog dočeka, srpski sportisti su se uputili u jedan prestonički klub gde ih je čekala proslava za još veće pamćenje. Tamo su se sportisti pobrinuli da uživaju do poslednjeg trenutka uz čak osam pevača koji su ih zabavljali, a jedan je posebno bio drag Nikoli Jokiću. Naime, na Tiktoku je osvanuo snimak gde se vide upravo on i Nikola Milutinov kako u transu pevaju pesmu Dine Merlina "Jel Sarajevo gde je nekad bilo". U jednom momentu Jokara grli pevača vidno pod dobrim uticajem alkohola. Nek ste proslavili lepo momci, zaslužili ste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading