JOKIĆ SE SMORIO NA DOČEKU, PA "POBEGAO" SA BALKONA! Evo gde se SAKRIO, njega boli uvo za sve (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokara "vuk samotnjak"

JOKIĆ SE SMORIO NA DOČEKU, PA "POBEGAO" SA BALKONA! Evo gde se SAKRIO, njega boli uvo za sve (FOTO)

Foto: Starsport

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Više desetina hiljada navijača došlo je da pozdravi zlatne Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, vaterpoliste, srebrnu Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše, koji su uprkos osvajanju trećeg mesta dobili ovacije kao da su osvojili najveće planetarno takmičenje

Na balkon su prvo izašli upravo košarkaši Srbije, ponosni osvajači bronzane medalje u Parizu. Među njima se isticao najbolji košarkaš na planeti, Nikola Jokić, kome su navijači uzvikivali "MVP, MVP", što je izazvalo oduševljenje kod ovog momka iz Sombora. Njegova emotivna reakcija na ovakvu podršku nije ostala neprimećena, dok osmeh nije silazio s njegovog lica. Zaslužio je ovo, zbog onih koji su ga nazivali "konjušarem" onda kada nije hteo da igra za reprezentaciju i zbog onih koji nisu verovali da sa emocijom nosi dres nacionalnog tima.

Međutim, iako mu je vidno prijala podrška svog naroda, ubrzo su mu ogroman broj ljudi i buka dosadili, pa je rešio da nestane sa balkona. U jednom momentu ga više nije bilo, a na društvenim mrežama osvanula je fotografija gde Jokić usred dočeka sedi u Starom dvoru sam sa pićem u ruci. Čovek je jednostavno "vuk samotnjak" i ne zanimaju ga previše ovakve stvari, iako je pokazao emocije kad je izašao pred brojni narod. Zbog toga ga svi u svetu i vole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading