PA NEK DAJU MVP LEBRONU, AKO IH NIJE SRAMOTA: Jokić je NAJBOLJI IGRAČ NA OI, a ovi podaci govore sve

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MVP, MVP, MVP!

PA NEK DAJU MVP LEBRONU, AKO IH NIJE SRAMOTA: Jokić je NAJBOLJI IGRAČ NA OI, a ovi podaci govore sve

Foto: Profimedia

Najbolji igrač Srbije i sveta Nikola Jokić zapušio je usta svim kritičarima koji su ga nazivali "konjušarem" pre olimpijskog turnira. Još od samih pripremnih utakmica, počevši od Francuske, a ne umanjujemo značaj niti jednog "orla" koji je doprineo ovoj bronzanoj medalji, as Denvera je pokazao zbog čega je trostruki MVP najjače lige na svetu. I zasluženo se o njemu priča. Normalno, da nije dobrih saigrača ni on ne bi došao do izražaja, ali sledeća statistika govori o tome koliko je individualno Nikola nadmoćan.

I niko od njega na ovom turniru nije bio ni blizu takvog učinka, pošto je Jokara najbolji u sve četiri najvažnije kategorije u košarci! Poeni, asistencije, skokovi, ukradene lopte - u svemu je bio najbolji momak iz Sombora! Pa vi razmislite koliko je značio našem nacionalnom timu. Večeras Ameri igraju finale i vrlo verovatno će MVP titula otići u ruke Lebronu Džejmsu, ali zna ceo svet ko treba da dobije to priznanje. Ipak, da sačekamo da ispratimo dešavanja između Francuske i "drim tima".

Podsetimo, "orlovi" su u reprizi prošlogodišnjeg finala Mundobasketa savladali Nemačku sa 93:83 i revanširali joj se za tadašnji poraz. 

Cela košarkaška javnost videla je ko je pravi šampion turnira u Parizu, a tome svedoče i reči trenera "drim tima" Stiva Kera, na koje se danas nadovezao i selektor Nemačke Gordon Herbert potvrdivši da je Srbija bila timski najbolja ekipa na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading