BORIŠA RASTUŽIO CELU SRBIJU! Simanić objavio SLIKU sa dočeka olimpijaca! Mnogi su ostali BEZ TEKSTA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš svojevremeno je bio deo slavlja na balkonu.

BORIŠA RASTUŽIO CELU SRBIJU! Simanić objavio SLIKU sa dočeka olimpijaca! Mnogi su ostali BEZ TEKSTA! (FOTO)

Foto: Starsport

Nakon uspešnog nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski sportisti su dočekani na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu.

U centru pažnje bili su košarkaši koji su osvojili bronzanu medalju, potvrdivši tako bez dileme izuzetan uspeh, pošto su osvojili srebro na prethodnom Mundobasketu u Manili prošle godine.

Jedan od junaka Svetskog prvenstva sa Filipina bio je Boriša Simanić, čiji je izuzetan doprinos bio od velikog značaja za osvajanje bronzane medalje. Međutim, Simanić je pretrpeo težak udarac tokom meča sa Južnim Sudanom, zbog kojeg je izgubio bubreg i morao na operaciju. Nažalost, nekadašnji as Zvezde večeras nije bio prisutan na balkonu gradske Skupštine, ali je nedvosmisleno zaslužio priznanje i podršku, s obzirom na svoj neizostavan doprinos "orlovima".

Republika

Foto: printscreen

Boriša Simanić na dočeku ispred gradske skupštine

Iako fizički odsutan sa balkona, Boriša Simanić je svoju podršku timu iskazao putem društvenih mreža, objavljujući sliku dočeka na svom Instagram nalogu. Ova gesta jasno pokazuje njegovu povezanost sa timom i emocije koje su ga sigurno preplavile gledajući doček putem malog ekrana.
 

Foto: printscreen

Objava Boriše Simanića

Doček srpskih sportista na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu nije samo prilika za slavlje, već i za podsećanje na izuzetne sportske uspehe i jedinstvo koje su ovi sportisti demonstrirali na međunarodnoj sceni. Njihov doprinos i posvećenost sportu predstavljaju inspiraciju za sve mlade generacije sportista u Srbiji.

Ovog leta, Boriša je bio sa svojim drugovima, i bodrio ih tokom priprema. Neke stvari se nikad ne zaboravljaju, što svedoči i Simanićeva objava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading