SVETISLAV PEŠIĆ JE BIVŠI? Kari dobio naslednika usred Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

29.07.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova slika sve govori.

SVETISLAV PEŠIĆ JE BIVŠI? Kari dobio naslednika usred Olimpijskih igara!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je svoj put na Olimpijadi porazom od moćnog američkog tima. Drim tim je slavio rezultatom 110:84, opravdavajući ulogu prvog favorita turnira. Ipak, poraz od Amerikanaca ne treba da obeshrabri naše Orlove, jer ih očekuju još dve bitne utakmice koje mogu obezbediti plasman u nokaut fazu takmičenja.

Nakon poraza od SAD, Srbiju očekuju utakmice protiv Portorika i Južnog Sudana. Ukoliko naš tim ostvari dve pobede, obezbediće sebi kartu za četvrtfinale, što je glavni cilj u ovom trenutku. Selektor Svetislav Pešić i igrači vredno rade kako bi se pripremili za naredne izazove i ostvarili potrebne pobede.

Najbolji košarkaš NBA lige, trostruki MVP Nikola Jokić, poznat je po svom sjajnom pregledu igre i izuzetnoj košarkaškoj inteligenciji. Međutim, on pokazuje da je više od sjajnog igrača - na snimcima se može videti kako preuzima ulogu trenera i aktivno učestvuje u razrađivanju taktike sa selektorom Pešićem. Njegovo prisustvo na terenu u meču protiv SAD-a je takođe ostavilo traga, s obzirom da je rezultat bio izjednačen (81:81) dok je bio u igri.

 

Nakon teškog starta na Olimpijskim igrama, Srbija se okreće budućim izazovima sa nadom da će ostvariti potrebne pobede i obezbediti plasman u nokaut fazu takmičenja. Uz podršku iskusnog selektora i angažmana igrača poput Nikole Jokića, Orlovi imaju sve šanse da ostvare svoje ciljeve na ovom prestižnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading