OVAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ PODRŽALA NOVAKA: Evo sa kim je došla na doček i kome je ISPUNILA ŽELJU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg tenisera u istoriji nije krila emocije.

OVAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ PODRŽALA NOVAKA: Evo sa kim je došla na doček i kome je ISPUNILA ŽELJU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Olimpijski šampion Novak Đoković večeras je prisustvovao svečanom dočeku i još jednom izlasku na legendarni Balkon.

Za razliku od prethodnih pojavljivanja, Nole se sada pojavio sa jedinom titulom koja mu je nedostajala, a to je zlatna medaljom oko vrata, osvojena na Olimpijskim igrama u Parizu. Čekao je 16 godina srpski as na ostvarenje sna i dočekao ga.

Podršku mu je pružila i njegova supruga Jelena, kao i njegova majka Dijana i otac Srđan.

Ipak, njih dve niste mogli da vidite u TV prenosu, pošto nisu bile na Balkonu, već su se u jednom momentu našle u publici. Najpre su stajale u blizini ograde, ali su bile previše iskosa. Onda su odlučile da se pomere među publiku i da iz nešto bolje i čistije pozicije prate Noletov izlazak na čuvenu terasu.

Kada su to učinile, Jeleni je prišlo nekoliko navijača za fotografiju, ispunila im je želju, videlo se i da gestikulira da će posle imati više vremena, samo da pogleda Đokovićev izlazak.

Nekoliko desetina sekundi kasnije Novak je izašao, poljubio zlatnu medalju i obratio se navijačima sledećim rečima.

- Dobro veče svima, hvala svima što ste došli u ovakvom broju, ovo je neverovatno. Imao sam tu čast da budem na ovom posebnom balkonu više puta u karijeri, ali svaki put me sve više iznenađujete i inspirišete. Svakog od vas ovde. Mislim da niste svesni koliko dajete snage da izađemo ovde na balkon pred vas. Ovo je nešto najlepše što sportista iz Srbije može da doživi. Idemo! - rekao je Đoković.

Pogledajte još fotografija Jelene Đoković i Novakovih roditelja sa proslave dočeka srpskih olimpijaca, među kojima je bio i srpski as:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading