SRBI ŠOKIRALI AMERIKU! Ovo je NESTVARNO! Navijači traže da Denver dođe u Beograd! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

13.08.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari se ređaju kao na traci.

SRBI ŠOKIRALI AMERIKU! Ovo je NESTVARNO! Navijači traže da Denver dođe u Beograd! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ceo svet bruji o veličanstvenom dočeku srpskih sportista sa Olimpijskih igara, a klub našeg košarkaškog asa Nikole Jokića, Denver Nagets, prvi je obelodanio Amerikancima kako su dočekani MVP, njegovi saigrači i uostalom svi osvajači medalja iz naše zemlje.

Amerikanci su oduševljeni dobrodošlicom koju su dobili košarkaši Srbije na čelu sa najvećom zvezdom Nikolom Jokićem, a komentari ljubitelja ovog sporta na društvenim mrežama najbolje govore šta misle o našem narodu i atmosferi po kojoj smo prepoznatljivi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Jokićev Denver je objavio spektakularni snimak na kojem se vidi Srbin koji izlazi na balkon, a internet je "eksplodirao". U opisu videa piše: "Dobrodošli nazad na pravi srpski način", a komentari su se ređali kao na traci. "Auuu šta je ovo, nestvarno", piše jedan od korisnika Instagrama. "Vidi ovo!! Nagetsi bi trebali da igraju prijateljsku protiv Zvezde ili Partizana", dodaje drugi! "Ništa manje Srbi nisu ni zaslužili, bravo!", smatra još jedan od ljubitelja košarke, a naravno srpski navijači su dodali da nije bilo krađe, da bi oko vrata Jokića i drugara stajalo zlato umesto srebra!

Da podsetimo, više od 40.000 ljudi pozdravilo je srpske košarkaše, Aleksandru Perišić, Zoranu Arunovića, Damira Mikeca, vaterpolo reprezentaciju Srbije, a kada je na daleko poznati balkon stupio Novak Đoković usledila je erupcija oduševljnja.

Atmosfera je bila fenomenalna i vrlo emotivna, a vrhunac je dostigla kada je Danica Crnogorčević izašla na balkon i zapevala "Veseli se, srpski rode".

Sve što se sinoć dešavalo u srpskoj prestonici, nije promaklo ni hrvatskim medijima koji su izveštavali iz Beograda, a istovremeno na aerodromu dočekali svoje olimpijce.

Bilo kako bilo, još jednom smo poslali prelepu sliku u svet zbog koje nam se divi cela planeta! Ovaj doček nije samo odraz sportskog uspeha, već i prilika da se pokaže srpski duh, gostoprimstvo i ljubav prema sportu. Srbija je još jednom potvrdila svoj status sportske velesile i poslala snažnu poruku o svom mestu u sportskom svetu. S obzirom na oduševljenje Amerikanaca i reakcije širom sveta, jasno je da je doček srpskih sportista izazvao veliku pažnju i divljenje globalne javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading