KARI UKRAO ŠOU, ZAIGRAO PRED CELOM SRBIJOM! Pešićev legendarni ples će se dugo pamtiti! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veče za nezaborav obeležio je i Kari na svoj način

KARI UKRAO ŠOU, ZAIGRAO PRED CELOM SRBIJOM! Pešićev legendarni ples će se dugo pamtiti! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije zabeležili su fenomenalan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako se iz Francuske nisu vratili ni sa zlatnim, ni srebrnim odličjem, nekako je utisak da smo najponosniji na njih bili posle ovog turnira. Verovatno je to zbog načina na koji smo parirali najboljem američkom "drim timu" svih vremena. Kako su mnogi rekli po završetku turnira, "ukrali smo Amerima šou" i nezasluženo ostali bez borbe za najsjajniju medalju, a najzaslužniji za to bio je Svetislav Pešić. Popularni Kari je, posle srebra u Manili, ponovo pokazao svima da je "stari vuk još u punoj snazi" i da nema njemu penzije još uvek.

Pričao je juče, i to tek sada ima smisla, da je Srbija igrala dva duela sa "drim timom" pre polufinala praktično kako bi otkrila sve njihove vrline i mane. I, kako je on rekao, kad su se sve knjige otvorile pre treći meč, tačno su otkriveni delovi igre koji su nedostajali "orlovima" kako bi napravili jedan od najvećih podviga u istoriji košarke. Na to je cela nacija bila, i ostaće zauvek ponosna. Doktorska disertacija Pešića koju su igrači pretočili u igru na kraju nije bila dovoljna za finale, ali jeste da dobiju respekt i simpatije celog sveta košarke.

Iz tog razloga, košarkaši su sinoć, pored Novaka, bili centralna figura na dočeku olimpijaca. Ispred popularnog balkona više desetina hiljada ljudi iz Srbije pozdravilo je naše sportiste koji su se "okitili" medaljama u Parizu, a košarkaši su dobili najveće ovacije. Baš kao što su i igrači to uradili u autobusu posle pobede nad Nemačkom, tako je i publika sada, zajedno sa njima, zapevala "Kari's on fire" po izlasku selektora Srbije na balkon. A on je to znao da pozdravi i, sa osmehom i radošću kakvu ne viđamo često na njegovom licu, čak je i zaplesao na sebi svojstven način. Lumpovao je sa rukama i prstima podignutim uvis, a nadamo se da ovo nije poslednji put da ćemo ga videti u takvom raspoloženju. Sledeća godina je vreme za zlato na Evrobsketu i još srećnijeg Karija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading