MOĆNE REČI NOVAKA! Zlatni Đoković dočekan BAKLJADOM i nezapamćenim aplauzima! Ovo je bila njegova poruka Beograđanima! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as osvojio najsjajnije odličje u Parizu.

MOĆNE REČI NOVAKA! Zlatni Đoković dočekan BAKLJADOM i nezapamćenim aplauzima! Ovo je bila njegova poruka Beograđanima! (VIDEO)

Foto: Printscreen/RTS

Hiljade ljudi okupile su se ispred Starog dvora u Beogradu, kako bi na najbolji mogući način dočekali srpske olimpijce, koji su se vratili iz Pariza.

Osvojili su naši sportisti pet medalja na Olimpijskim igrama, a jedno od tri zlata, doneo je i najbolji srpski teniser, Novak Đoković.

Upravo Novaka, dočekali su na spektakularan način, koji je na balkon izašao uz pesmu Beogradskog sindikata.

Usledilo je i gromoglasno skandiranje "Nole, Nole...", a ubrzo su upaljene na desetine baklji.

Nedugo zatim, okupljenima se obratio i Novak.

- Dobro veče svima, Beograde, Srbijo...Hvala svima što ste došli u ovolikom broju, ovo je neverovatno. Ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da budem na ovom balkonu više puta u karijeri, ali me svaki put sve više iznenađujete i inspirišete. Svaki put, za sve nas povde koji smo na terasi. Niste svesni koliki nam podstrek dajete da budemo ovde. Ovo je najlepši osećaj koji jedan sportista može da ima - rekao je Đoković.

Nole je u Parizu osvojio najsjajnije odličje pobedom nad Karlosom Alkarazom iz Španije u dva seta rezultatom 7:6, 7:6 i podigao jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading