ŠTA NAS ČEKA PETOG DANA U PARIZU? BOGAT SPORTSKI DAN ZA SRBE: Košarkaši i Novak u centru pažnje - evo šta je još na programu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo uživanje.

ŠTA NAS ČEKA PETOG DANA U PARIZU? BOGAT SPORTSKI DAN ZA SRBE: Košarkaši i Novak u centru pažnje - evo šta je još na programu!

Foto: Profimedia

Strelci Zorana Arunović i Damir Mikec su danas obradovali naciju osvajanjem prve zlatne medalje za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu, ostvarivši sjajan uspeh u ekipnoj konkurenciji. Sutra nas takođe očekuje bogat sportski dan, a u centru pažnje su Novak Đoković koji će igrati protiv Dominika Keprefa od 12 časova i košarkaši Srbije koji će odmeriti snage sa Portorikom u izuzetno bitnom meču od 17.15.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Košarkaši Srbije

Sve počinje nastupom strelca Lazara Kovačevića u disciplini 50 metara. Nakon toga, u 11.18 sati, svoj izlazak na tatami ima džudista Nemanja Majdov, takmičeći se u kategoriji do 90 kilograma. U 11.46, plivačica Anja Crevar ulazi u bazen, spremna da se takmiči i osvoji nova odličja za Srbiju.

Od 13.08 ulazi u ring Natalija Šadrina, spremna da se bori u kategoriji do 60 kilograma protiv bronzane sa Svetskog prvenstva – Jang iz Kine. Ako naša bokserka pobedi obezbediće polufinale i bar bronzanu medalju. Svim srcem smo uz Nataliju. Samo 22 minuta kasnije na košarkaški teren će naše dame koje igraju protiv Kine. Pobeda bi za učenice Marine Maljković značila plasman u četvrtfinale.

Ukoliko Nemanja Majdov ostvari trijumf, možemo očekivati još njegovih borbi tokom dana, dok u suprotnom sledi pauza do 17.00 sati kada na teren izlaze odbojkašice protiv SAD. Za kraj, basketaši igraju meč drugog kola protiv Kine, dok će bokser Vahid Abasov imati svoj meč od 20.48 u kategoriji do 71 kilograma, zatvarajući današnji sportski program za Srbiju na OI u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading