EVO ZAŠTO JE BASKETAŠIMA SVIRALA TOPČAGIĆKA, A NISU ONI BIRALI PESMU! Stojačić o košarkašima: OSVETIĆE se oni sami Amerima u finalu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brka" je opet bio na nivou

EVO ZAŠTO JE BASKETAŠIMA SVIRALA TOPČAGIĆKA, A NISU ONI BIRALI PESMU! Stojačić o košarkašima: OSVETIĆE se oni sami Amerima u finalu!

Foto: Profimedia

Basketaši Srbije uspešno su započeli pohod ka odbrani medalje na Olimpijskim igrama, pošto su na otvaranju slavili nad Amerikom sa 22:14.

Srbija je još jednom pokazala da ima najbolji sastav kada je basket u pitanju. Iako su gubili naši momci sa 11:9 u jednom momentu, dali su gas i iskoristili bonus koji su Ameri rano ispunili, da bi tačku na meč dvojkama stavili Majstorović i Stojačić. Odmah po završetku, usledilo je veliko slavlje na tribinama i na terenu uz Nadu Topčagić i numeru "Jutro je".

- Jutro je naša pesma klupska već godinama i to se zna. Nismo je nešto birali, mislim da se već zna da je to naša standardna muzika - rekao je Strahinja Stojačić po tom pitanju, a osvrnuo se i na meč:

- Sigurno, prvi basket teško i napeto, repriza finala SP. Olakšavajuća okolnost jer su SAD, imali smo vremena da se spremimo, znali smo sve što treba da se radi, ispoštovali i dobar je meč bio.

Popularni "Brka" je večeras stavio tačku na meč iako nije počelo kako smo želeli, ali kasnije je sve "selo".

- Zasluženo sam dobio tu tehničku na početku. Takva je igra, brza. Ušli smo nervozno, zaslužena tehnička, ali nije dovela do lošeg rezultata - nastavio je "Brka".

Imali su basketaši odličnu podršku naših večeras.
- Neverovatno, ovoliko ljudi mislim da nas nikad nije gledalo. Hvala drugim sportistima, značila nam je podrška. Iako imaju svoja takmičenja, izdvojili su vreme da dođu da nas bodre. Trudićemo se i mi da gledamo neke njihove mečeve - dodao je "doktor čudni".

Republika

Foto: Profimedia

Srbija - Amerika

Novakov dolazak?

- Novak ima svoj turnir, kao i mi. Hteo sam da ga gledam protiv Nadala, bila mi je velika želja, ali nadam se da će biti druge prilike.

Da li ste osvetili ovime košarkaše?

- Polako, imaće priliku košarkaši da se osvete sami, nadam se u finalu.

Danas je Srbija osvojila prvu medalju, ali bilo je neuspeha.

- Čekala se prva medalja da probije, džudisti su izgubili nesrećno, kažu, ali atmosfera u Olimpijskom selu je i dalje vrhunska - zaključio je "Brka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading