TADIĆ I DŽEKO ODREDILI PARTIZANU PROTIVNIKA U KVALIFIKACIJAMA ZA LE: Ako crno-beli ne prođu Dinamo, igraće protiv njih!

Autor:

Sport

30.07.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci potencijalni protivnik Partizanu.

TADIĆ I DŽEKO ODREDILI PARTIZANU PROTIVNIKA U KVALIFIKACIJAMA ZA LE: Ako crno-beli ne prođu Dinamo, igraće protiv njih!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Fenerbahčea su uspeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona nakon pobede nad Luganom sa 2:1 (0:1) u revanš meču. Ukupnim rezultatom 6:4, turski tim je osigurao prolaz dalje, što znači da će Lugano sada igrati u Ligi Evrope protiv poraženog iz dvomeča Partizana i Dinama iz Kijeva.

S obzirom na veliku prednost koju imaju Ukrajinci iz prvog meča od 6:2, Partizanu će biti potrebna čudesna pobeda kako bi izbegli susret sa Luganom. Očekuje se da će ova utakmica ponuditi uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg trenutka.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

FK Partizan

Lugano je stigao do poluvremena sa golom prednosti zahvaljujući Mohamedu Belhađu, ali je Fenerbahče uspeo da preokrene situaciju u drugom poluvremenu. Edin Džeko je postigao gol za izjednačenje u 59. minutu, dok je Sebastijan Šimanski, uz asistenciju Dušana Tadića, rešio pitanje pobednika u trećem minutu nadoknade drugog dela.

Iako je Fenerbahče slavio sa 4:3 u prvom meču u Švajcarskoj, revanš meč nije bio nimalo lak, što je dodatno naglasilo neizvesnost ovog dvomeča. Ipak, turski tim je uspeo da se izbori za plasman u naredno kolo, pokazujući svoju upornost i kvalitet. Crno-belima kao lakši protivnik deluje Lugano od Dinama iz Kijeva, ali sačekajmo da vidimo šta će tim iz Humske uraditi protiv Ukrajinaca, jer sveodoci smo da su u fudbalu čuda moguća i da su mnogi timovi režirali dramatične preokrete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading