NA ESTRADI VLADA POMAMA ZA GROBNIM MESTIMA: Evo koji su se pevači obezbedili na vreme, ovo je postalo STVAR PRESTIŽA! Samo jedna pevačica ZA SMRT NEĆE NI DA ČUJE (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki hoće da se sahrane u rodnom mestu, drugi se parcelom časte za rođendan, a ima i onih koji bi da legnu pored bivših partnera.

NA ESTRADI VLADA POMAMA ZA GROBNIM MESTIMA: Evo koji su se pevači obezbedili na vreme, ovo je postalo STVAR PRESTIŽA! Samo jedna pevačica ZA SMRT NEĆE NI DA ČUJE (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić, pixabay.com, ATA Images

Mnogi poznati sa srpske estrade su se za života na ovom svetu obezvedili i za zagrobni.

Naime, kupovina grobnog mesta, kao da je među našim javnim ličnostima postala stvar prestiža, pa sve češće se može čuti kako se neka zvezda javno hvali da je, pored toga što je sebi obezbedila ugodan život ovde i sada, pripremila sve i za svoju sahranu.

Republika

Foto: Shutterstock

Imati grobno mesto za života postalo je stvar prestiža na estradi

Ova praksa, koja se često tumači kao izraz želje za dostojanstvenim ispraćajem, obuhvatila je i neke od najpoznatijih pevača i pevačica, među kojima su Zlata Petrović, Nada Obrić, Miroslav Ilić, kao i Saša Popović, dok ima i onih koji se poput Lepe Lukić, kako tvrdni njena koleginica, ljutnu na pomen smrti.

Poznate ličnosti koje su se odličile na ovakav potez, bez ustručavanja govore o svojim "večnim kućama", a razlozi su kao i sami ljudi, različiti.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović lepo živi, pa se lepo obezbedila i za ona svet

Tako je Zlata Petrović svojevremeno izjavila da nikada nije bila bez novca jer razmišlja unapred, pa je tako unapred sebi obezbedila i "večno počivalište".

- Tačno je, uzela sam sebi grobno mesto. Ima dosta toga da se završi oko toga, ali na pola sam. Ja uvek razmišljam šta ću sutra i hoću svoju decu da rasteretim toga. Obezbeđena sam - rekla je Zlata Petrović jednom prilikom za domaće medije. 

Jedan od onih koji ništa ne prepuštaju slučaju je i čuveni pevač narodne muzike Miroslav Ilić, koji je zauzeo mesto gde će za sebe i suprugu sagraditi porodičnu grobnicu i to u svojim rodnim Mrčajevcima.  

Republika

Foto: Instagram.com

Miroslav Ilić će sebi i supruzi Gordani obezbediti grobnicu u Mrčajevcima

- Sa suprugom sam već u Mrčajevcima na groblju ogradio parcelu, neki ljudi imaju problem da o ovome pričaju, ja nemam. Blizu groblja majke i oce sam ostavio mesto. Bilo je bitno da bude u Mrčajevcima, gde ću. Svaka čast Alejama zaslužnih građana i svim ostalim, ali uvek biram Mrčajevce - iskreno je ispričao proslavljeni pevač. 

Pevačica Nada Obrić ima neobičnu želju - da kada jednog dana napusti ovaj svet počiva pored bivšeg muža, o čemu se ne snebiva i javno da govori.

- Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali je l' napisala testament i kupila grobno mesto. E, pa ja ne bežim od toga! Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju - priznala je Nada Obrić jednom za medije, pa nastavila:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Nada Obrić odlučila da počiva pored nevernog bivšeg supruga

- Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i krajJa nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi. Znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili.

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović iznenadio je javnost kada je sam sebe za rođendan častio ni manje ni više nego grobnim mestom.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović se častio parcelom za rođendan

- Ne proslavljam, pošto pedesete više ne proslavljam. Poslednji koji sam slavio je bio kada sam imao 50 godina. Sad mi je ovo najtužniji dan, jer sam svake godine 24. aprila godinu dana stariji i bliži sam jednom placu koji ću sad kupiti za tri osobe - rekao je Saša Popović, pa je dodao da ne veruje da će živeti 100 godina:

- Teško, taj ko doživi 100-tu nije radio u "Grandu" i nije radio sa pevačima. Nije bilo lako!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading