KO PREDSTAVLJA SRBIJU PRVOG DANA U PARIZU I KADA? Naši sportisti uglavnom pre podne, a onda ono ŠTO SVI ČEKAMO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekanju je došao kraj

KO PREDSTAVLJA SRBIJU PRVOG DANA U PARIZU I KADA? Naši sportisti uglavnom pre podne, a onda ono ŠTO SVI ČEKAMO!

Foto: Republika

Danas se održava ceremonija otvaranja, a sutra počnje spektakl i na terenima u Parizu. Olimpijske igre počinju, a srpskih takmičara će sutra i te kako biti.

Od 10 časova ujutru počinje program koji će se u našoj zemlji pratiti sve do večernjih sati. Prva će na najvećoj sceni pokušati da se pokaže u najboljem svetlu Milica Nikolić. Njena borba sa Marušom Štangar u kategoriji do 48 kilograma je 14. po redu, a moglo bi da ih bude i više s obzirom na to da se sutra staje na četvrtfinalu.

Samo 10 minuta kasnije prebacujemo se na drugačije okruženje i Jovanu Arsić, koja je naša predstavnica u veslanju u skifu. U pola 11 jedan od naših najboljih strelaca Damir Mikec krenuće u pohod na još jedan veliki uspeh sa svojom vazdušnom puškom.

Republika

Foto: Republika

Sutrašnji program

Od 11 časova pratićemo nastupe čak četvorice naših plivača - Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov u disciplini 4x100 metara slobodnim stilom.

U 11:30 kreće veslanje u dubl skulu, a naši predstavnici su Nikolaj Pimenov i Martin Mačković. Baš kao i Damir Mikec, sa vazdušnim pištoljem će na scenu izaći i čuvena Zorana Arunović u 12:30 časova posle, do tada, najduže pauze od sat vremena. Nakon toga kreće ono što svi čekamo, a to je meč Novaka Đokovića protiv Metjua Ebdena, za kog se nadamo se da će trajati što manje i da ćemo stići na vreme da od 15:45 ispratimo i nastup Sare Ćirković u kategoriji boks do 54 kilograma.

Za kraj dana - stoni tenis u singlu i Izabela Lupulesku protiv Adrijane Dijaz od 20:45 sati.

Želimo svim našim sportistima mnogo sreće i uspeha!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading