SRBIJA SLAVI PRVU ZLATNU MEDALJU: Kula Beograd zasijala u čast Zorane Arunović i Damira Mikeca

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir i Zorana su ponos Srbije!

SRBIJA SLAVI PRVU ZLATNU MEDALJU: Kula Beograd zasijala u čast Zorane Arunović i Damira Mikeca

Foto: Instagram/Printscreen

Reprezentativci Srbije u streljaštvu Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, a tim povodom zablistala je Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu. Na nebu iznad Save večeras je upućena čestitka našim šampionima, prvim sportistima koji donose olimpijsku medalju za Srbiju iz Grada svetlosti.

Ovo je prva olimpijska medalja za Zoranu Arunović, dok je Damir Mikec ovenčan srebrom na Olimpijskim igrama u Tokiju. Kula Beograd nastaviće da sija u čast svih naših sportista koji se iz Pariza vrate ovenčani zlatnim, srebrnim ili bronzanim odličjem. Belgrade Waterfront, kao i čitava Srbija, ostaje uz naše reprezentativce i nastavlja da ih bodri i navija svim srcem.

 

Nakon ovakvog podviga, jasno je da pobeda nije samo sportski uspeh, već i emotivno ispunjenje za ove izuzetne sportiste. Njihova predanost, istrajnost i duhovna snaga su se pokazali kao ključni faktori u osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija može biti ponosna na ove izuzetne sportiste i njihov neverovatan uspeh.

Takođe, Damir Mikec je takođe izrazio svoju emotivnu stranu, prisetivši se svoje pokojne majke i otkrivši jednu neverovatnu slučajnost.

- Datum rođenja moje pokojne majke bio je boj broj akreditacije i to sigurno nije slučajnost. Dan posle njene godišnjice smrti otišao sam u Tokio i osvojio medalju, a sada ovo - istakao je zlatni srpski strelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading