RASPORED SRBA TREĆEG DANA U PARIZU: SVE OČI UPRTE U "POSLEDNJI PLES" NOLETA I RAFE! Odbojkašice kreću, Damir i Zorana traže osvetu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za uspehe

RASPORED SRBA TREĆEG DANA U PARIZU: SVE OČI UPRTE U "POSLEDNJI PLES" NOLETA I RAFE! Odbojkašice kreću, Damir i Zorana traže osvetu

Foto: Profimedia

Završen je i ovaj izuzetno sumoran dan za sve srpske sportiste i one koji su ih kraj malih ekrana odavde bodrili. Porazi košarkaša, odbojkaša i neuspesi Mikeca i Bunčića u borbi za medalju bili su bolni, ali su prosek ovog poslednjeg dana u nedelji "izvukli" vaterpolisti, dvojac Pimenov-Mačković i košarkašice, svi kroz iglene uši.

Ipak, nema očajavanja, jer sutra je novi dan, a evo i šta nas čeka. Prvi na programu su Zorana Arunović i Damir Mikec koji će u miksu "pucati" osvetu posle neočekivano slabih rezultata u kvalifikacijama, odnosno finalu. Njih ćemo gledati u 9:15 časova, a samo 45 minuta kasnije, odnosno, malo više pošto je njena borba druga po redu, Marica Perišić će u džudou odmeriti snage sa Manitom Šrestom Pradan iz Nepala.

Republika

Foto: OKS

Raspored za 29. jul

U 11 sati Anja Crevar će zaplivati u kvalifikacijama na 400 metara mešovitim stilom, dok će 15 minuta kasnije boksovati u kategoriji do 60 kilograma Natalija Šadrina protiv Alžirke Dunije Kelif. Onda ide "zatišje pred buru", gde posle male pauze čekamo kraj okršaja Ige Švjontek i Bjan Peri koji počinje u podne, nakon čega će Novak Đoković i Rafael Nadal odigrati poslednji ples na čuvenom "Šatrijeu" u Parizu. U zavisnosti od toga šta Nole uradi, bićemo (ne)raspoloženi da u 21 sat uveče za kraj dana ispratimo i naše odbojkašice koje su nas već mnogo puta obradovale na svim međunarodnim takmičenima. Pohod na zlato Tijana Bošković i ekipa počinju duelom sa selekcijom domaćina, Francuskom.

SRBI U PARIZU, 29. JUL:

09:15: streljaštvo, kvalifikacije u miksu, Zorana Arunović - Damir Mikec

10:00, druga borba po redu: džudo (do 57kg), Marica Perišić - Manita Šresta Pradan (Nepal)

11:00: plivanje, kvalifikacije 400m mešotivim stilom, Anja Crevar

11:15: boks (do 60kg): Natalija Šadrina - Dunija Kelif (Alžir)

oko 13:30: tenis, 2. kolo, Novak Đoković - Rafael Nadal

21.00: odbojka (ž), Srbija - Francuska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading