NAŽALOST OVAJ PUT NISU BILE SUZE RADOSNICE! Košarkašica ispalakala DUŠU - "Ovo znači KRAJ, ali SVE je vredelo!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtićemo sve medalje!

NAŽALOST OVAJ PUT NISU BILE SUZE RADOSNICE! Košarkašica ispalakala DUŠU - "Ovo znači KRAJ, ali SVE je vredelo!"

Foto: printscreen/Instagram

Olimpijske igre

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Parizu.

Izabranice Marine Maljković danas su se susrele sa objektivno kvalitetnijom reprezentacijom Australije koja je nakon, do nekle, izjednačene prve četvrtine, već u drugom periodu meča stigla do ubedljive prednosti koju su do kraja znalački čuvale i zasluženo obezbedile plasman u polufinale čime će odlučivati o rasporedu medalja na ženskom košarkaškom turniru.

Ovaj poraz je jako teško pao našim košarkašicama, te smo videli mnogo suza, nažalosti ovog puta to nisu bi bile radosnice, a evo šta je Nevena Jovanović izjavila nakon poraza.

- Ovo znači da je kraj, nažalost na ovaj način, ali dobro. Sad je trenutno toliko bolno, mislim da ima puno više lepih emocija, nego ovakvih lošijih i da kada ovaj dan prođe da će emocije malo popustiti i da ću se samo sećati onih lepih kojih je bilo mnogo - započela je Nevena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

 

- Sve mi je sa njima drago i dobro i loše i sve su to neka iskustva koja jedna bez drugih ne bi mogla da budu tu, a kao sto rekoh pamtiću sve one naše medalje zajedničke i one sate i sate provedene na treninguNe znam stvarno baš je teško na ovaj način, ali to je sport okrutan. Da je moglo da bude drugačije, bilo bi, očigledno da danas nije bio naš dan i ispostavilo se da je ova utakmica najlošije odigana koja je nokaut i znam sigurno da će nas boleti neko vreme - nastavila je košarkašica, a onda je briznula u plač te je uspela samo da izgovori još par reči.

- Sve je vredelo - zaključila je Nevena kroz suze.

Srpske košarkašice su duelom protiv Australije okončale učešće na Olimpisjkim igrama u Pariz. Sada sledi povratak u Beograd, analiza svega učinjenog, a ljubiteljima košarke ostaje nada da će imati priliku da i dalje vide Marinu Maljković uz aut liniju i da će predvoditi neku novu generaciju srpskih košarkašica ka najvišim dostignučima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading