NA ADRESU MAJKE NOVAKA ĐOKOVIĆA STIGLA PORUKA KOJA JEŽI DO KOSTIJU: Sve se desilo nakon ZLATA na Olimpijadi, cela Srbija PLAČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne reči su javnost ostavile bez teksta!

NA ADRESU MAJKE NOVAKA ĐOKOVIĆA STIGLA PORUKA KOJA JEŽI DO KOSTIJU: Sve se desilo nakon ZLATA na Olimpijadi, cela Srbija PLAČE! (VIDEO)

Foto: Profimedia, ATA Images

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, još jednom je dokazao svoj izuzetan talenat i upornost osvajanjem zlatne medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, što je izazvalo oduševljenje i ponos širom Srbije i sveta.

Povodom Novakove pobede, poznata novinarka i vlasnica "Miss Yu" kompanije, Vesna de Vinča, podelila je na društvenim mrežama poseban trenutak - snimak Đokovića sa njegovom majkom Dijanom, uz emotivno obraćanje u kojem je istakla duboko poštovanje prema našem  teniseru i njegovim dostignućima.

- Hvala ti Dijana! To je tvoje remek delo! Novak je infuzija duše, viteštva i dobrote - napisala je Vesna, te dodala:

Bog je veliki! Hvala ti Nole naš, dušo naša, heroju naš. Svi smo plakali sa tobom od sreće i ponosa. Kakav bi bio život svih nas bez tvojih pobeda, tvoje mudrosti i tvoga osmeha. Energija koju nam pružaš godinama, toliko vredna je kao neka reka radosti postojanja i opstanka. Ti si naše nadahnuće. Neizmerno smo zahvalni i srećni što te imamo! Neka bude borba neprestana!

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna de Vinča se obratila Novaku Đokoviću i njegovoj majci

Inače, pobeda Novaka Đokovića nije prošla nezapaženo ni među ostalim poznatim ličnostima, koje su takođe izrazile svoju radost povodom ovog veličanstvenog rezultata. Nole je, naime, postigao istorijski uspeh osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, trijumfujući nad Špancem Karlosom Alkarazom u finalu. Nakon poslednjeg poena, emocije su preplavile našeg Noleta, te je pao na zemlju i zaplakao, što jasno ukazuje na značaj ovog trofeja za njega. Inače, ova pobeda mu je omogućila da kompletira svoju kolekciju trofeja, dodajući jedini koji mu je nedostajao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading