POHOD KA MEDALJI SE NASTAVLJA: Evo kada košarkaši Srbije igraju polufinale OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' čekaju protivnika!

POHOD KA MEDALJI SE NASTAVLJA: Evo kada košarkaši Srbije igraju polufinale OI!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je impresivan uspeh plasiravši se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu. Nakon neizvesne utakmice, naši momci su uspeli da pobede Australiju rezultatom 95:90, ostvarivši najveći preokret svih vremena. Uz veliku borbu i naporan rad, "orlovi" su uspeli da nadmaše svoje protivnike i obezbede svoje mesto u polufinalu.

Prema planiranom rasporedu na zvaničnoj stranici Olimpijskih igara, Srbija će igrati polufinalni meč ovog četvrtka. Postoje različiti mogući termini za ovu utakmicu, a to su popodnevni termin u 17:30 i večernji termin u 21:00. Očekuje se veliko interesovanje za ovaj meč, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide još jedan sjajan nastup naše reprezentacije.

Foto: Profimedia

Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić i Marko Gudurić

 

U slučaju plasmana u finale, Srbija će imati priliku da se bori za zlatnu medalju. Međutim, prema rasporedu, borba za bronzanu medalju je zakazana za subotu, 10. avgust, u 11 sati, dok se veliko finale igra istog dana u večernjem terminu, tačnije u 21 sat. Svi ljubitelji košarke će imati priliku da uživaju u vrhunskom sportskom spektaklu i podrže naše košarkaše u njihovoj borbi za medalje.

Onaj ko je pokrenuo naše košarkaše je definitivno selektor Svetislav Pešić koji svojim neverovatnim znanjem i motivacijom uspeo da ubedi svoje igrače da mogu da pobede i da su bolji. Čuveni Kari je eminetni stručnjak koji ima dosta trofeja iza sebe, ali i fenomenalnih rezultata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading