NOVAKU ĐOKOVIĆU NANOTEHNOLOGIJA POMAŽE DA BUDE NEUNIŠTIV! Ajronmen pločica na grudima daje SNAGU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povećavaju se fokus, fleksibilnost, smanjuju stres i anksioznost, kao i hronične bolesti.

NOVAKU ĐOKOVIĆU NANOTEHNOLOGIJA POMAŽE DA BUDE NEUNIŠTIV! Ajronmen pločica na grudima daje SNAGU!

Foto: AP Andy Brownbill

Šta se to sijalo na grudima Novaka Đokovića tokom prošlogodišnjeg Vimbldona? Da li je to najveća tajna njegovog uspeha, zahvaljujući kojoj je, prema mnogim mišljenjima, najbolji teniser u istoriji?

NIT MAGNET NIT KRISTALI

Pločicu zalepljenu za njegova prsa, koju je nosio kada je nedavno osvojio Rolan Garos i koju sada nosi dok grabi ka osmom Vimbldonu i rekordnom 24. grend slemu, mnogi nazivaju magnetom koji mu daje snagu. Još na Rolan Garosu 2023. su isplivali detalji poput onih da je u pitanju magnet koji, kombinujući akupunkturu, pomaže da se telesna toplota pretvara u svetlost, a koja mu potom daje snagu. Čak se i Nole našalio da je to njegova najveća tajna u karijeri i da sebe vidi kao Ajronmena.

Foto: AP Kirsty Wigglesworth

 

Tragom te informacije, naš list je do tančina razlučio šta je to što Đokoviću pomaže da piše istoriju. Za početak, nije u pitanju nikakav magnet i nisu kristali, kao što se mislilo, već najsavremenija nanotehnologija, koja koristi prirodne tokove organizma i pomaže da se iz tela izvuče maksimum. To za Srpski telegraf potvrđuje i Mladen Knez iz kompanije "Taopatch", koja je idejni tvorac Novakovog keca iz rukava.

- U pitanju je nanotehnologija, pločica koja je potpuno prirodna stvar. Ona momentalno podiže ceo sistem i boljitak se oseti odmah. To je ključ svega. Ona kombinuje akupunkturu i modernu svetlosnu terapiju. Telesna toplota se pretvara u svetlost i ojačava imunološki sistem. Zahvaljujući njoj, povećavaju se fokus, fleksibilnost, smanjuju stres i anksioznost, kao i hronične bolesti - rekao je Knez, opisujući nanotehnologiju koja je dostupna za već od 350 evra.

Foto: AP/Andy Brownbill

 

OPUŠTA MIŠIĆE

Još detaljnije, ova nanotehnologija pretvara prirodnu infracrvenu toplotu tela u terapeutske talasne dužine. Tako se toplota pretvara u svetlost i deluje na brojne akupunkturne tačke u telu i opušta mišiće. To stimulišu neuralgične tačke u telu i dovodi ih u ravnotežu. Prema specifikaciji, jedan uređaj traje do dve godine.

Šumanova rezonanca

Kada je Novak s pomenutom nanotehnologijom osvojio Rolan Garos i spremao se za pohod na titulu na Vimbldonu, o tajnom adutu govorio je za naš list i njegov prijatelj Semir Osmanagić, osnivač i rukovodilac fondacije "Arheološki park - Bosanska piramida Sunca".
- To je samo jedan od mnogobrojnih alata koje Novak koristi. Pomaže mu da dostigne Šumanovu rezonancu od 7,83 herca. To je frekvencija balansa i pomaže u dostizanju maksimalnog fokusa, kako psihički tako i fizički - istakao je tada Osmanagić.

Republika

Foto: AP Mark Dadswell

 

Krst s Hilandara, astečki simbol, kamen s Meseca...

Godinama je Novak nosio razne predmete, uveren da će mu oni pomoći da igra bolje. Najčešće se oko njegovog vrata nalazi krst od tiskovine, koji je dobio na Svetoj Gori, u Hilandaru. Na Australijan openu 2019. nosio je, pored krsta, i astečki simbol snage, a kasnije i reiki simbol na novim patikama. U Šangaju 2016. Novak je nosio ametist, poludragi kamen koji simboliše zaštitu i spiritualnost.

Foto: AP Alastair Grant

 

Na Australijan openu 2021. nosio je talisman, crni mesečev kamen larkvit, za koji se veruje da je odličan za zaštitu i uzemljenje. Na Australijan openu 2020, onima koji su pažljivije gledali u Novaka, nije promakla crna tačka u njegovom uhu. Odmah su počela nagađanja o čemu se tu radi, a navodno je u pitanju bila tradicionalna kineska šen men tehnika, koja radi tako što se pritisne tačka u ušnoj školjci da bi se osoba rešila stresa, alergija, bola i glavobolja.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading