GDE UOPŠTE DA POČNEMO SA NAŠIM SLAVNIM KRALJEM!? Emotivna poruka Denvera o Jokiću koja ostavlja bez daha!

Autor:

Sport

07.08.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je hodajući tripl-dabl i modno trostruko srce - poručuju Nagetsi.

GDE UOPŠTE DA POČNEMO SA NAŠIM SLAVNIM KRALJEM!? Emotivna poruka Denvera o Jokiću koja ostavlja bez daha!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Srbije su obezbedili plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu nakon dramatične utakmice protiv Australije rezultatom 95:90. ''Orlovi'' su imali minus od čak 24 koša razlike, ali su u drugom poluvremenu uspeli da naprave neverovatan preokret i nakon produžetaka plasiraju se među četiri najbolje selekcije na ovom prestižnom takmičenju. 

Jedan od ključnih igrača na toj utakmici, ali i čitavom turniru jeste definitivno Nikola Jokić. Čuveni Somborac svaki put nas ostavlja bez daha svojom magičnom igrom, njegovi potezi su neverovatni. Jokić je već godinama unazad je stub Denver Nagetsa. Tim iz Kolorada ne bih bio ovoliko konkurentan u NBA ligi da nije srpskog reprezentativca. On deli asistencija, postiže izuzetno bitne poene i redovno ima tripl-dabl učinak. 

Denver je 2023. godine stigao do svoje prve titule u NBA ligi na krilima fantastičnog Jokića, a to Nagetsi znaju da cene, pa su jednim tekstom na društvenim mrežama opisivali Nikolu, a ovo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Profimedia

Nikola Jokić u duelu sa Lebronom Džejmsom

Ako nas pitate za Nikolu Jokića. Rekli bismo da je neverovatan. Ali, ako nas pitate nešto više o njemu - započeli su i nastavili:

- Gde uopšte da počnemo sa našim slavnim kraljem? Pa, rekli bismo da je Džoker. Momak koji je i uzgajač konja i prvi internacionalac koji je osvojio tri MVP nagrade. Način na koji juri hodnikom pre svake utakmice je način na koji je od prvog dana ušao u naša srca. On je NBA šampion, MVP finala i šestostruki NBA Ol-star. On je hodajući tripl-dabl i modno trostruko srce. Jeste li poslali ona odela od 3 dela? Jedino što je oštrije od tih pasova su njegovi reveri. On je tata i timski igrač, a mi smo srećni što ga imamo - poručili su iz Denvera.

 

https://www.tiktok.com/@nuggets/photo/7389724567444524331

 

Ovo je dokaz da je Jokić najvažniji šraf u mašineriji Majka Melouna i da u Denveru uživa ogromno poštovanje. Videćemo da li će njegovo iskustvo u najjačoj ligi sveta pomoći Srbiji sutra protiv Amerike u polufinalu Olimpijskih igara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading