MOĆNA PORUKA MARKA PEŠIĆA! Oglasio sin selektora Srbije nakon istorijske pobede nad Australijom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' srušili ''kengure'' nakon drame!

MOĆNA PORUKA MARKA PEŠIĆA! Oglasio sin selektora Srbije nakon istorijske pobede nad Australijom!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su obezbedili plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu nakon dramatične utakmice protiv Australije rezultatom 95:90. ''Orlovi'' su imali minus od čak 24 koša razlike, ali su u drugom poluvremenu uspeli da naprave neverovatan preokret i nakon produžetaka plasiraju se među četiri najbolje selekcije na ovom prestižnom takmičenju. 

Nakon ovog velikig podviga sin selektora Svetislava Pešića, Marko, obratio se javnosti putem društvenih mreža. Nakon što su "orlovi" ukrotili ''kengure, Marko je na svom profilu na društvenoj mreži "X" objavio poruku podrške svom ocu, nazvavši ga "deda" i izrazivši odlučnost da zajedno sa reprezentacijom osvoje još jednu medalju.

- Bravo deda!!!….idemooo po onu koja još fali - poručio je Marko Pešić.

 

Nakon pobede nad Australijom, Srbija se sada sprema za polufinale Olimpijskih igara, gde će se sastati sa boljim iz duela selekcija Sjedinjenih Američkih Država i Brazila. Ovo je prilika da "Orlovi" pokažu svoje veštine i odlučnost protiv jakih protivnika, te da nastave da ostvaruju izuzetne rezultate na ovom prestižnom takmičenju.

Onaj ko je pokrenuo naše košarkaše je definitivno selektor Svetislav Pešić koji svojim neverovatnim znanjem i motivacijom uspeo da ubedi svoje igrače da mogu da pobede i da su bolji. Čuveni Kari je eminetni stručnjak koji ima dosta trofeja iza sebe, ali i fenomenalnih rezultata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading