BAŠ KAO ŠTO SU I ZAMISLILI SRAMNI ORGANIZATORI: Novi košarkaški klasik Srbije i Amerike u režiji SATANISTA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka se ponovi Indijanapolis i 2002. godina!

BAŠ KAO ŠTO SU I ZAMISLILI SRAMNI ORGANIZATORI: Novi košarkaški klasik Srbije i Amerike u režiji SATANISTA!

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije su obezbedili plasman u polufinale Olimpijskih igara u Parizu nakon dramatične utakmice protiv Australije rezultatom 95:90. ''Orlovi'' su imali minus od čak 24 koša razlike, ali su u drugom poluvremenu uspeli da naprave neverovatan preokret i nakon produžetaka plasiraju se među četiri najbolje selekcije na ovom prestižnom takmičenju.

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije

U polufinalu ovog prestižnog naš nacionalni tim odmeriće snage sa Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, ovaj meč po svim mogućim pravilima nije trebao da se odigra sada, već u potencijalnom finalu. Satanistički organizatori Olimpijade su ipak odlučili da promene pravila koja su važila decenijama, a verovatno i vekovima unazad. Timovi koji su bili zajedno u grupi se ne mogu sastati pre FINALA, ali eto, odlučeno je da se gura domaćin.

Cele ove Olimpijske igre su SKANDALOZNE, tako su i počele SATANIZMOM, tako će se i završiti. Međutim, Srbija je poznata po prkosnoj naravi i čuvenom inatu. Pravi primer je Novak Đoković koji je pobedio Karlosa Alkaraza i pokazao daje Bog iznad svega i da satanizmu nije mesto tu. Pred izabranicima Svetislava Pešića je jako težak zadatak, a to je da trijumfuju nad drogarianim Amerima, koji su definitivno nezaustavljivi i bukvalno su u svakoj utakmici drali protivnike i postizali preko 100 poena.

Foto: profimedia

Srbija - SAD

Ovo je košarkaški klasik, kod njih vlada posebna motivacija kada igraju protiv Srbije, ali setimo se našeg čuvenog inata i Indijanpolisa 2002. godine. Tada je takođe Kari bio na klupi i uspeo je da pobedi Ameriku koja je tada bila domaćin. Biće ovo veoma zanimljiv okršaj, ali nikako ne smemo ponoviti igru kao protiv Australije, jer ćemo onda biti poniženi. Ajmo ''ORLUŠINE'' pokažite od čega ste satkani i pobedite drogirane Amere i SATANTISTIČKE organizatore koji su namestili žreb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading