OBRADOVIĆ DOVEO NBA POJAČANJE: Sa njim se gleda VRH Evrolige!

Autor:

Sport

07.08.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao.

OBRADOVIĆ DOVEO NBA POJAČANJE: Sa njim se gleda VRH Evrolige!

Foto: Profimedia

Furkan Korkmaz

Turski košarkaš i krilni igrač Furkan Korkmaz nedavno je potpisao ugovor sa Monakom, čime je postao novo pojačanje za šampiona Francuske. Ugovor je zaključen na godinu dana, uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, a Korkmaz je izrazio oduševljenje zbog ove saradnje putem društvenih mreža.

- Oduevljen sam što sam se pridružio Monaku. Radujem se putu koji je pred nama i uspomenama koje ćemo stvoriti zajedno. Učinimo ovu sezonu jednom za pamćenje - naveo je Korkmaz.

Furkan Korkmaz je svoju košarkašku karijeru započeo u Efesu, da bi od 2017. godine bio deo ekipe Filadelfije u NBA ligi. Tokom svoje karijere, Korkmaz je odigrao ukupno 328 mečeva u NBA ligi, ostvarujući prosečan učinak od 6,8 poena, dva skoka i 1,2 asistencije po meču. Najveći broj poena postigao je protiv Memfisa, kada je ubacio 34 poena, što je bio rekord karijere.

Foto: Profimedia

Furkan Korkmaz

Korkmaz se pridružio Monaku kao peto pojačanje u letnjem prelaznom roku, prateći Nikosa Kalatesa, Vita Brauna, Jorgosa Papajanisa i Juhana Begarina. Trenutno, Monako predvodi trener Saša Obradović, koji ima ambiciju da dovede ekipu do titule u Evroligi. Ova saradnja obećava zanimljivu sezonu, ispunjenu novim izazovima i mogućnostima za razvoj.

Furkan Korkmaz je sa zadovoljstvom prihvatio novu ulogu u ekipi Monaka, donoseći sa sobom dragoceno iskustvo iz NBA lige. Njegov dolazak dodatno jača tim i pruža nove mogućnosti za uspeh u evropskom košarkaškom takmičenju. S obzirom na dosadašnje rezultate i potencijal koji Korkmaz poseduje, njegov doprinos Monaku bi mogao biti ključan u ostvarivanju sportskih ciljeva. Navijači sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone i moguće uspehe koje donosi Korkmazova prisutnost u ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading