SADA SU NA REDU AMERI DA IH IZUJEMO, PA POSLE NEKA SE TRESU NEMAČKA ILI KANADA! Legendarni Moka poslao moćnu poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgodno je bilo jer je četvrtfinale, pa je tu bila nervoza, jer ako se ne pobedi, ispadaš - poručio je Zoran Slavnić.

SADA SU NA REDU AMERI DA IH IZUJEMO, PA POSLE NEKA SE TRESU NEMAČKA ILI KANADA! Legendarni Moka poslao moćnu poruku!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/AP Photo/Altaf Qadri

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je najveći preokret ikada na Olimpijskim igrama tako što je od -24 preokrenula i pobedila Australiju rezultatom 95:90. Ponovo su izabranici Svetislava Pešića pokazali od čega satkani i da smo sila u ovom sportu. ''Orlovi'' sada čekaju u polufinalu pobednika iz duela Sjedinjene Američek Države i Brazila, ali po svemu sudeći, to će biti drim-tim, ukoliko Jago i držina ne naprave senazciju.

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije

Legendarni Zoran Moka Slavnić je za Republiku izneo svoje utiske o ovom velikom podvigu našeg nacionalnog tima. On je imao posebnu poruku za Amerikance, a istakao je da je ovo bilo nezgodno jer je četvrtfinale i da je nervoza bila prisutna jer ukoliko se ne pobedi, ispada se. 

- Nezgodna ekipa, ali vratili smo ih u rezervoar. Malo smo ih teže pokupili, ali sve je ispalo kako treba. Nezgodno je bilo jer je četvrtfinale, pa je tu bila nervoza, jer ako se ne pobedi, ispadaš. Malo smo se šalili, 24 razlike za njih. U sportu ima jedna izreka ''strah od pobede''. Mi onako kada je trebalo, stegli smo, pojačali smo odbrani i to je to. Sada su na redu Amerikanci, da ih izujemo, a posle neka se tresu Nemačka ili Kanada - poručio je Moka. 

Naš nacionalni tim je drugom poluvremenu izgledali daleko bolje nego u prve dve četvrtine i svako je imao svoj doprinos na terenu. Dobrić je još jednom bio precizan van linije 6,75 i Bogdan je konačno pogodio za dugo čekano vođstvo Srbije. Usledila je rezultatska klackalica, taman kada bismo se malo odlepili, Australijanci bi se, kako to uvek i biva, vratili. I tako beše i na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading