DA PUCAJU KOSTI! Tebe smo čekali, MIKEC - najemotivniji trenutak, "PUKNI, ZORO" orilo se AERODROMOM! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve emocije.

DA PUCAJU KOSTI! Tebe smo čekali, MIKEC - najemotivniji trenutak, "PUKNI, ZORO" orilo se AERODROMOM! (VIDEO)

Foto: Republika

Na beogradskom aerodromu danas vlada prava euforija dok brojni navijači strpljivo čekaju dolazak srpskih olimpijaca sa Igara u Parizu. Među najviše iščekivanima su zlatni vaterpolisti, ali i osvajač zlatne medalje u streljaštvu Damir Mikec, kao i srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić.

Terminal je ispunjen zastavama, transparentima i pesmom, dok se navijači pripremaju da dočekaju heroje. Vaterpolisti koji su Srbiji doneli treću uzastopnu zlatnu medalju izazvali su posebnu pažnju, a mnogi su došli da bi im zahvalili na još jednom istorijskom uspehu.

Srpski strelac Damir Mikec, koji je Srbiji doneo zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, konačno je sleteo na beogradski aerodrom, gde ga je dočekala masa oduševljenih navijača.

Republika

Foto: Republika

Mikecova podška

Pozdravljajući okupljene koji su ga dočekali uz ovacije, zastave i pesmu "Pukni, zoro". Mikec, koji je osvojio zlato zajedno sa Zoranom Arunović u miksu vazdušnim pištoljem, bio je vidno emotivan kada je stupio na tlo Srbije. Doček na aerodromu bio je svečano organizovan, a prisutni su s ponosom isticali da je Damir još jednom pokazao svetsku klasu i borbenost, donoseći zemlji prestižnu medalju.

 

 

Ovaj trijumf dodatno je učvrstio Damirovo mesto među najvećim sportistima Srbije, a doček na aerodromu još jednom je pokazao koliko su građani ponosni na svoje olimpijske heroje. Navijači su nastavili slavlje dugo u noć, proslavljajući povratak šampiona sa Olimpijskih igara u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading