JOKIĆ OSVOJI SVAČIJE SRCE! Legendarni Gasol objavio sliku sa Jokićem posle dodele medalja (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazao zašto je najbolji.

JOKIĆ OSVOJI SVAČIJE SRCE! Legendarni Gasol objavio sliku sa Jokićem posle dodele medalja (FOTO)

Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh na Olimpijskim igrama osvojivši bronzanu medalju. U meču za treće mesto, ekipa Srbije trijumfovala je nad aktuelnim svetskim prvakom, selekcijom Nemačke rezultatom 93:83. Zadovoljstvo pobedom nije krila ni selekcija Srbije, koja je odigrala zrelu partiju tokom celog meča, zasluženo se radujući osvojenoj medalji.

Legenda španske košarke, Pau Gasol, koji je nedavno postao član Međunarodnog olimpijskog komiteta, imao je čast da uruči medalje našim košarkašima. Nakon ceremonije, Gasol je podelio fotografiju sa jednim od naših najboljih igrača, Nikolom Jokićem, na svom zvaničnom Instagram nalogu, izrazivši svoje oduševljenje ceremonijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pau (@paugasol)

 

Nikola Jokić je svojom savršenom igrom, kao i saosećajnošću prema svom, a takođe i prema suparničkom timu, na ovom prestižnom takmičenju, pokazao i dokazao zašto je on ustbari najboli košarkaš na svetu.

Ovaj veliki uspeh predstavlja značajan podstrek za dalji razvoj košarke u Srbiji i potvrdu talenta i kvaliteta naših košarkaša. Srbija je još jednom pokazala da je košarkaška sila koja može da se nosi sa najboljim ekipama sveta, a osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama samo je potvrda tog statusa. S nestrpljenjem se očekuju naredna takmičenja na kojima će naši košarkaši imati priliku da pokažu svoj izuzetan talenat i sportski duh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading