KARLEUŠU HITNO OPERISALI, A KADA SU JE OTVORILI DOKTORI OSTALI ŠOKIRANI: Godinama ćutala o TEŠKOJ BOLESTI, niko ne zna UZROK!

Autor:

Zabava

10.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica Olja Karleuša progovorila o teškim danima.

KARLEUŠU HITNO OPERISALI, A KADA SU JE OTVORILI DOKTORI OSTALI ŠOKIRANI: Godinama ćutala o TEŠKOJ BOLESTI, niko ne zna UZROK!

Foto: Shutterstock

Popularna pevačica Olja Karleuša nedavno je otvoreno progovorila o svojoj borbi sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Situacija je postala zastrašujuća kada je tromb sa njene noge prešao na pluća, izazivajući ozbiljne komplikacije.

Karleuša je doživela zastrašujuću situaciju kada joj je tromb sa noge prešao na pluća, što je rezultiralo ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Olja Karleuša u emisiji

 

- Nikada nisam imala zdravstvenih problema. Bez obzira na posao kojim se bavim, nikad nisam pila alkohol, gazirano. Ne pušim, ne pijem kafu, ležem rano, rano ustajem. Živim zdrav život i odjednom osetim da se nešto dešava - ispričala je Olja, otkrivajući kako su se prvi simptomi manifestovali kroz bol u listu leve noge, koji je u početku podsećao na običan grč.

- Prvo se javio taj bol u listu leve noge koji je podsećao na grč. To se dešavalo krajem marta. Bol je bio takav da kada ležim, nema ga. Kako ustanem, pojavi se - rekla je pevačica, napominjući da je u početku ignorisala simptome jer nije bilo otoka, ali ubrzo je postalo jasno da se nešto ozbiljno dešava.

Foto: Instagram.com

Olja Karleuša

 

Nakon što joj je dijagnostikovan tromb, Olja se suočila sa velikim strahom i neizvesnošću.

- Ne postoji čovek koji se ne boji kad mu kažu da je to tempirana bomba i ne možete da se krećete. Ležiš i čekaš da se tromb veže - priznala je pevačica.

- Šta je uzrok - ne znam, ali razmišljam samo da to ostane iza mene. Ja sam zacrtala davnih dana da ću živeti između 92 i 96 godina, sve ostalo mi je prepona koju treba da preskočim - zaključila je Olja Karleuša svojevremeno u emisiji "RTS Ordinacija".

Njen zdravstveni problem naročito je pogodio njenog sina Pavla, koji je sa tugom i strahom gledao kako se porodica suočava sa mogućnošću najgoreg ishoda.

- Mama, je li tačno da ćeš da umreš? - upitao ju je Pavle, što je bio jedan od najtežih trenutaka u njenom oporavku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading