DOBILI SMO NAJLUĐU PROSLAVU ZLATA VATERPOLISTA! Srbin vozi motor STOJEĆI na njemu, niko ne upravlja VOZILOM! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko bi se usudio na ovakav podvig.

DOBILI SMO NAJLUĐU PROSLAVU ZLATA VATERPOLISTA! Srbin vozi motor STOJEĆI na njemu, niko ne upravlja VOZILOM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

motor

Vateroplo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, donevši našoj državi treće najsjajnije odličje na najvećoj planetarnoj smotri.

"Delfini" su u finalu bili bolji od hrvatske selekcije rezultatom 13:11 i postavili rekord osvojivši treće uzastopno zlato na OI, posle Rija i Tokija!

Slavilo se na ulicama Beograda, širom Srbije, ali i u Republici Srpskoj. Već smo pisali da je Banjaluka "gorela" zbog uspeha Stevanovićevih izabranika, a ništa manje nije bilo ludo i u Gradišci!

Snimak do kojeg je došla "Republika" pokazuje čoveka koji je "prešao igricu", kada se radi o proslavi uspeha srpskog sporta!

Naime, on je vozio motor stojeći na njemu, u rukama je držao zastavu Republike Srbije i mahao njome, a da volanom niko nije upravljao!

Čak je uspeo da prođe i kroz crveno svetlo, međutim, to mu nije smetalo da nastavi da vozi bez greške, iako nije držao volan u rukama!

Njegov poduhvat ubrzo je usijao "društvene mreže", pa je za nepunih 10 minuta prikupio preko 6.000 lajkova oduševljenih fanova!

Svega smo se nagledali kada je reč o slavlju, ali ovo je definitivno pobednik proslave zlatne medalje naših vaterpolista.

Srbija je takmičenje u Parizu završila sa tri zlata, uz "delfine" osvojili su ga Novak Đoković, Zorana Arunović i Damir Mikec u paru, jedno srebro je donela Aleksandra Perišić u tekvondu, a bronzu Pešićevi "orlovi" u košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading