OBRADOVIĆ DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Spakovao kofere za Beograd! Klub potvrdio njegov ODLAZAK!

Autor:

Sport

12.08.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli sve jači pred start nove sezone.

OBRADOVIĆ DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Spakovao kofere za Beograd! Klub potvrdio njegov ODLAZAK!

Foto: Starsport

Mladi košarkaš Arijan Lakić odlučio je da se oprosti od Zadra i krene u novu sportsku avanturu u Beogradu, gde se očekuje da će uskoro potpisati ugovor sa Partizanom.

Nakon dve sezone provedene u hrvatskom abaligašu, Lakić je putem društvenih mreža uputio emotivnu poruku zahvalnosti svom bivšem klubu, njegovim saigračima, trenerima i navijačima.

Očekuje se da mladi košarkaš uskoro pojača redove Željka Obradovića i sa timom iz Humske potpiše višegodišnji ugovor.

- Inače nisam osoba koja piše ovakve stvari na objavama ali sam dugo razmišljao i shvatio da zaslužujete još jedno hvala. Hvala svim mojim saigračima, svim trenerima i svakoj osobi u stručnom štabu i u klubu koji su verovali u mene i koji su verovali u zajednički rad i trud i da sa tim dođu velike stvari i velike pobede i za to ću Vam uvek biti zahvalan - rekao je Lakić i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijan Lakic (@arijanlakic)

 

- Posebno hvala i Vama, navijačima, koji ste verovali u nas, bodrili ste nas na svakoj utakmici, u teškim trenucima, u svakoj pobedi i svakom porazu, bez Vas ovo nikad kao ekipa i ja kao košarkaš ne bih doživeo. Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete - poručio je budući ljubimac grobara.

Ubrzo posle Arijanove objave, Zadar je putem zvaničnog naloga potvrdio da će se Lakić pridružiti Partizanu, izražavajući zahvalnost za njegov doprinos klubu i poželivši mu sreću u narednim izazovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Zadar (@kkzadar)

 

- Aco, iskreno ti se zahvaljujemo na svemu i želimo ti svu sreću u izazovima koje će pred tebe postaviti Evroliga i nova sredina. Vrlo brzo postao si miljenik naših navijača, ali i svih u klubu. Odlazak svakog igrača proživljavamo emotivno, ali odlazak našeg Ace jedan je od onih koje smo proživeli na jedan poseban način, kako je i on sam nakon osvajanja drugog trofeja prvaka Hrvatske. Prema svemu sudeći, od sledeće sezone Arijan će igrati u ekipi koju vodi najtrofejniji trener u Evropi - Željko Obradović" - piše na zvaničnom sajtu hrvatskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading