RAZVELI SE NIOTKUDA! Pukao jedan od NAJSKLADNIJIH brakova u fudbalu!

Autor:

Sport

12.08.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju četvoro dece.

RAZVELI SE NIOTKUDA! Pukao jedan od NAJSKLADNIJIH brakova u fudbalu!

Foto: Profimedia

Nakon sedam godina zajedničkog života poznati španski napadač Alvaro Morata i influenserka Alis Kampeljo odlučili su da stave tačku na brak, šokirajući javnost zajedničkom objavom o razvodu. Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, a njihova ljubavna priča je bila ispunjena nežnošću, što je samo produbilo iznenađenje javnosti povodom njihovog rastanka.

Venčali su se u Veneciji 2017. i tokom braka su dobili četvoro dece - trojicu sinova i ćerku. Alis je uvek bila uz supruga, prateći ga i podržavajući u svim životnim izazovima, a njihova romantična gestikulacija nije izostajala ni pred javnošću. Nedavno su bili viđeni na odmoru na Sardiniji, gde su sa decom uživali u vremenu provedenom zajedno, delujući zaljubljeno i srećno. Međutim, i pored spoljašnjeg sjaja, par je odlučio da okonča svoju zajedničku priču.

Iako su mnogi spekulisali o potencijalnoj trećoj osobi kao uzroku razvoda, par je jasno istakao da u njihovoj vezi nije bilo mesta za takve spekulacije. Morata je istakao da su godine provedene s Alis bile divne, te da su njihova deca najbolja stvar koju su ikada uradili zajedno. Dodatno, istakao je da je ovo bila teška odluka, te da oboje zaslužuju poštovanje i empatiju u ovom periodu.


Nakon Moratine objave, Alis se takođe oglasila izražavajući zahvalnost bivšem suprugu za sve što je učinio za nju i ističući njegovu ulogu divnog oca i muža. Njeni reči odaju poštovanje i zahvalnost, te želju za najbolje za Moratu u budućnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading