SAMO ŠTO NE ZAPLAČU: Teško im je pao poraz od Srbije - neutešni hrvatski komentatori! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

12.08.2024

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morali su da pruže ruku boljem rivalu.

SAMO ŠTO NE ZAPLAČU: Teško im je pao poraz od Srbije - neutešni hrvatski komentatori! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski uspeh osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. U finalu su naši vaterpolisti rutinski savladali aktuelnog svetskog šampiona, selekciju Hrvatske rezultatom 13:11. Ova pobeda izazvala je veliku radost među srpskim navijačima, dok je našim komšijama poraz teško pao.

Nakon poraza u finalu, hrvatski komentatori su izrazili duboko razočaranje. Snimak sa HRT-a prikazao je njihovu reakciju tokom finiša velikog finala, gde su bili potpuno slomljeni. Ipak, morali su da priznaju superiornost srpske reprezentacije i javno istaknu da su naši vaterpolisti bili bolji:

- Ne možete pobediti svako finale. Ono s čim vas možemo pokušati utešiti je da je sve čisto u sportu u kome uvek bude repova, a ovde ih nema. Protivnik je bio bolji i najteže je našim reprezentativcima, koliko god mi bili tužni. Oni su radili za ovo i došli su u šansu da osvoje toliko željeno zlato, ali nema razloga ne verovati da će se nova šansa pojaviti - istakao je kmentator HRT-a u zaključku prenosa.

 

 

Interesovanje javnosti za ovaj meč bilo je ogromno. Snimak sa HRT-a na kom se čuje reakcija hrvatskih komentatora postao je viralan, izazivajući brojne reakcije širom regiona. Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko su sport i takmičenja na najvišem nivou emotivno ispunjeni i koliko strasti bude među navijačima.

Ovaj trijumf predstavlja veliki uspeh za srpski vaterpolo, koji već godinama unazad ostvaruje izuzetne rezultate na međunarodnoj sceni. Zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Parizu samo potvrđuje dominaciju i kvalitet naše vaterpolo reprezentacije.

Komentator sa HRT-a naglasio je da nije bilo ničega spornog u pobedi Srbije, ističući čistu igru naših sportista. Ovo priznanje dodatno ističe sportski duh i fer-plej koji su obeležili ovaj meč.

Srbija može biti ponosna na svoje vaterpoliste, a ova medalja će ostati zlatnim slovima upisana u istoriju srpskog sporta. Očekuje se da će ovaj uspeh dodatno inspirisati mlade generacije da se bave vaterpolom i nastave da donose radost i uspehe našoj zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading