KAKAV ODGOVOR ZORANE ARUNOVIĆ: Novak i Damir se slikali sa zlatom, ona dodala SEBE NA FOTKU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesan odgovor naše strelkinje

KAKAV ODGOVOR ZORANE ARUNOVIĆ: Novak i Damir se slikali sa zlatom, ona dodala SEBE NA FOTKU

Foto: Instagram.com/oksrbije

Srpski olimpijski tim do sada je na svetskoj sportskoj smotri u Parizu osvojio dva olimpijka odličja i oba su najsjajnija.

Sjajni strelci Zorana Arunović i Damir Mikec su stigli do zlatne medalje u disciplini vazudšni pištolj 10 metara miks, da bi seriju medalja nastavio, ko drugi do Novak Đoković koji se "prošetao" kroz teniski turnir. Tokom šest mečeva najbolji teniser u istoriji belog sporta zabeležio je isto toliko trijumfa, ne izgubivši niti jedan set, a u velikom finalu je savladao Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6).

Usledilo je ogromno slavlje koje se selilo sa terena u Olimpijsko selo, pa u restoran. Međutim, možda i najlepša fotografija nastala je u Selu gde su se sastali Damir Mikec i Novak Đoković i nema sumnje da će ostati u istoriji srpskog sporta.

Republika

Foto: Instagram/damir_mikec

Objava Arunovićeve

Okačili su sebe sa zlatom naš strelac i teniser, ali je još neko nedostajao. Zorana Arunović se vratila ranije u Beograd, tako da je mogla samo odavde da gleda šta se dešava, a njena reakcija na ovu objavu bila je urnebesna.

Zorana je prepravila sliku, dodavši sebe sa medaljom i porukom: "Evo, popravila sam ti ovo, da se ne mučiš", što je kasnije i Mikec podelio na svoj profil uz emotikone koji se smeju.

Podsetimo, samo dan nakon velikog ostvarenja Novak Đoković se pojavio pred milionskim auditorijumom prošetavši medalju podno Ajfelovog tornja ogrnut srpskom zastavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading