SRAMOTA ILI SPEKTAKL OLIMPIJADE?! Dok su mnogi NAPUSTILI stadion zbog AUSTRALIJANKE, SNUP DOG je DOTRČAO samo NJU da VIDI! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj nastup će ući u istoriju!

SRAMOTA ILI SPEKTAKL OLIMPIJADE?! Dok su mnogi NAPUSTILI stadion zbog AUSTRALIJANKE, SNUP DOG je DOTRČAO samo NJU da VIDI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/gartola tops

Snup Dog

Prvo pojavljivanje brejkdensa na Olimpijskim igrama u Parizu izazvalo je pomešane reakcije, a među takmičarima i ljubiteljima ovog sporta prevladalo je razočaranje, posebno nakon odluke da se brejkdenserima ne pruži šansa da se takmiče na narednim Igrama u Los Anđelesu 2028. godine.

Australijska brejkdenserka Rejčel Gan, koja je izazvala pravu senzaciju tokom svog nastupa u Parizu, izrazila je žaljenje zbog ove odluke.

Znali smo još pre početka Igara da ga neće biti u Los Anđelesu. To je veoma razočaravajuće, posebno što nam nije data ni šansa da pokažemo sport – rekla je australijska takmičarka Rejčel Gan.

Republika

Foto: Tiktok.com/printscreen

Rejčel Gan izvodi svoj performans

Iako su mnogi bili razočarani izostankom brejkdensa sa budućih Olimpijskih igara, nastup Rejčel Gan u Parizu nije prošao nezapaženo. Njena energija i entuzijazam privukli su pažnju, a među gledaocima se našao i poznati reper Snup Dog, koji je pratio njen performans sa tribina.

Rejčelin nastup izazvao je i lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se našalili da se prepoznaju u njenoj energiji u ranim jutarnjim časovima.

- Svi smo mi Rejgan kad ustanemo u tri ujutru i pokušamo da se zabavimo - bio je jedan od popularnih komentara.

Dok su reakcije na debi brejkdensa na Olimpijadi bile podeljene, Rejčel Gan je svojom pojavom i performansom uspela da ostavi upečatljiv trag na ovom istorijskom događaju.

Umesto brejkdensa, na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu naći će se pet novih sportova, što je razveselilo ljubitelje kriketa, fleg fudbala, lakrosa, skvoša i bejzbola/softbola.

Prema pravilima koja je MOK uveo pre nekoliko godina, svaki grad domaćin ima pravo da uključi u program nekoliko sportova, a Los Anđeles se odlučio za ove pet sportova.

Posebno je zanimljivo što će kriket biti vraćen u olimpijski program prvi put od 1900. godine. Ova odluka sigurno će obradovati ljubitelje kriketa širom sveta, a biće interesantno videti kako će se najpopularniji sport u nekim zemljama, poput Indije i Pakistana, predstaviti na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading