POKUŠEVSKI JE ZVANIČNO PARTIZANOV! Evo do kada i koliko će NOVCA za to vreme dobiti!

Autor:

Sport

12.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i poslednja "kockica" u novom timu.

POKUŠEVSKI JE ZVANIČNO PARTIZANOV! Evo do kada i koliko će NOVCA za to vreme dobiti!

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski

Nakon dugih spekulacija, konačno je i definitivno potvrđeno - Aleksej Pokuševski postaje deo tima crno-belih. Pokuševski, poznat i kao Poku, deklarisani je navijač Partizana, što dodatno nagoveštava da će se odlično uklopiti u novi tim.

Prema saznanjima portala "Nova.rs", Partizan i Pokuševski su dogovorili sve detalje saradnje i bivši NBA as će potpisati ugovor na dve godine uz opciju produžetka na još godina dana. Aleksej će u prvoj godini zarađivati 400 hiljada evra, dok se očekuje da će taj iznos biti povećan na 500 u drugoj godini ugovora.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski u NBA

Podsetimo, karijera Alekseja Pokuševskog počela je u Novom Sadu, a zatim je krenuo putem ka Grčkoj gde je prošao mlađe kategorije Olimpijakosa. Nakon toga, usledio je veliki korak - prelazak u NBA ligu, gde je nosio dres Oklahome Siti Tandera. Iako je pokazao izuzetan talenat i lakoću igre, povrede su ga sprečile da ostvari pun potencijal u ambicioznom timu "grmljavine", te je nakon tri sezone došlo do prekida saradnje.

Nakon toga, Pokuševski je postao slobodan igrač, a ubrzo je dobio priliku da pokaže svoje kvalitete u timu Šarlot Hornetsa. Tamo je pružio nekoliko veoma dobrih partija, ali klub je odlučio da ga ne zadrži tokom priprema reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu.

Iako je karijeru gradio u inostranstvu, Pokuševski nikada nije zaboravio svoje korene i ljubav prema Partizanu.

Crno-beli su danas rekli da će sva nova pojačanja zvanično biti predstavljena za tačno sedam dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading