HRVATSKI MEDIJ POHVALIIO SRBIJU! Njihove reči ODJEKUJU regionom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu štedeli pohvale na račun "delfina".

HRVATSKI MEDIJ POHVALIIO SRBIJU! Njihove reči ODJEKUJU regionom!

Foto: Starsport

Dušan Mandić protiv Hrvatske

Poslednji dan Olimpijskih igara u Parizu doneo je veliku radost za srpski vaterpolo tim, koji je ostvario istorijski uspeh osvajanjem trećeg uzastopnog zlatnog odličja.

U balkanskom klasiku protiv Hrvatske, "delfini" su trijumfovali rezultatom 13:11, čime su potvrdili svoju dominaciju i da nemaju trenutno premca na celom svetu.

Bio je to treći put zaredom da su srpski vaterpolisti stigli do vrha olimpijskog postolja, čime su se upisali u istoriju kao jedan od najuspešnijih timova u istoriji najvećeg planetarnog takmičenja.

I upravo je ovaj podatak bio povod za tekst u Slobodnoj Dalmaciji pod naslovom: "Hrvatima za srebro sića u odnosu na Srbe; kad čujete koliko će oni dobiti za zlato... Dobro se držite, ili sednite".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hrvatski vaterpolisti

Hrvatski vaterpolisti će dobiti za srebro 26.000 evra. Da su kojim slučajem osvojili zlato, dobili bi 41.000 evra.

U tekstu se navodi:

- Značajno smo povećali iznose, tako da osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama dobija nagradu u iznosu od 41.000 evra, za srebro 26.000 evra i bronzu 18.500 evra. U zavisnosti od postignutih rezultata, sportisti će dobiti dva do tri miliona evra više – rekao je nedavno ministar turizma i sporta Tonči Glavina, pa pohvalio dosadašnje uspehe i najavio nove medalje.

Ako vam se to čini puno, onda se dobro uhvatite negde za zid ili još bolje, sednite, pre nego pročitate koliko će srpski vaterpolisti inkasirati za svoje zlato. Srbi nisu škrtarili, svoje će zlatne olimpijce nagraditi s vrtoglavih - 200.000 evra!

- E to je već ozbiljan iznos - ističe Slobodna Dalmacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading