VATERPOLISTI, IZVINITE ŠTO SMO SUMNJALI U VAS! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon dodatak ASTRO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VATERPOLISTI, IZVINITE ŠTO SMO SUMNJALI U VAS! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon dodatak ASTRO!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 12. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

DAN ŽALOSTI ZA CRNU PETORKU! Propao im plan da blokiraju Srbiju i skinu Vučića na ulici!

Ostaće ovaj 11. avgust 2024. crnim ispisan u tefterima Dragana Šolaka, vlasnika "Junajted grupe", Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, Aljbina Kurtija, premijera privremenih prištinskih institucija, Andreja Plenkovića, premijera Hrvatske, i Viole fon Kramon, doskorašnje evroposlanice i osvedočene mrziteljke Srbije i Srba, a ponajviše predsednika Aleksandra Vučića.

TRAMPU UKRALI TAJNE PODATKE! Amerika na nogama!

Kampanja republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa saopštila je da su strani agenti nedavno hakovali neke od njenih internih dokumenata, a američka (i svetska) javnost željno iščekuju pikanterije koje bi mogle da isplivaju.

Kampanja je potvrdila hakovanje nakon što je poslovično dobro obavešteni portal Politiko izvestio da je primio mejlove s anonimnog naloga s tim dokumentima.

DVE SESTRE RAZDVOJILA JEZIVA SMRT! Nesreća kod Žablja!

U jezivoj saobraćajnoj nesreći tokom vikenda na putu Žabalj-Čurug poginula je Kristina F. (20), dok su se lekari juče borili za život njene sestre Ivane F. (21). U direktnom sudaru u drugom automobilu povređena je petočlana porodica. Da zlo bude veće, udes je izazvao treći vozač koji je pobegao s mesta nesreće.

LEZI, LEBE, DA TE JEDEM! Miona i Ša žive na račun fanova!

Bivši učesnici rijalitija "Elita" Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović uživaju i putuju otkako su napustili rijaliti, a izvor blizak paru otkrio nam je da im je glavni izvor prihoda zarada od reklama na društvenim mrežama, kao i novac koji su im uplatili fanovi, isti oni koji drže stranice na Instagramu i Fejsbuku. Naime, otkako su napolju, njih dvoje stalno na svojim društvenim mrežama kače restorane u kojima jedu i piju, klinike koje su posećivali zbog estetskih zahvata, kao i stomatološke ambulante i frizerske salone.

SIJA NOVO SRPSKO ZLATO, HRVATI NA DNU BAZENA! Vaterpolisti, izvinite što smo sumnjali u vas, vi ste šampioni bez premca!

Od ružnog pačeta do zlatnog delfina! Ovako ukratko može da se opiše put naših vaterpolista do trećeg uzastopnog zlata na olimpijskim igrama! Posle trijumfa 2016. u Riju i 2021. u Tokiju, juče je pao zvanični svetski šampion, Hrvatska 13:11 (5:2, 3:3, 3:3, 2:3).

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 12. avgust 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading