MIKECA POZVAO DIKEC DA GOSTUJE U TURSKOJ NA TV! Damir otkrio MALO POZNATE detalje o prijateljstvu sa kolegom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica se već godinama poznaju

MIKECA POZVAO DIKEC DA GOSTUJE U TURSKOJ NA TV! Damir otkrio MALO POZNATE detalje o prijateljstvu sa kolegom!

Foto: Profimedia

Damir Mikec se danas (konačno) vratio iz Pariza posle osvojenog zlata, nakon što je u finalu u paru sa Zoranom Arunović savladao svog, inače velikog prijatelja, Jusufa Dikeca, o kome je po dolasku na aerodrom pričao.

Dugo se poznajemo i zvali smo se "My brother."To je postala tradicija. Eto, te društvene mreže, koja je moć u tome. Mašta ljudi je bezgranična. Jako je to dobro za naš sport koji je malo po strani. Ostali sportisti su počeli da proslavljaju uz njegov "mim". Uvek se mislio da ko je drugi da se ne pamti. Ali sada je bilo obrnuto. On puca sa dva oka, ja ne mogu nikako. Ima takvih strelaca, on je ta starija garda. Ćuli smo se juče. pitao me da li ću da budem gost na nacionalnoj turskoj televiziji. Ne znam šta spremaju.

Osvrnuo se i na samo finale:

Turci su imali jaku sezonu. rekao sam: "Znate šta, zaslužili su finale, ali to im je to. Zlato je naše i moramo tako da razmišljamo. Neskromno rečeno - zaslužili smo da osvojimo ovu medalju. Nakon sijaset medalja u miksu, zlato je otišlo oko pravog vrata. Finale je bilo zaista... Onakav scenario ni mi ne možemo da napišemo. Gubimo 8:2, pa 10:10, oni imaju meč loptu... I kada je najvažnije, kad se lomi rezultat, opališ toliko dobro da je vredno zlata i ovo je nešto za šta svaki sportista živi. Poslednji hitac neću nikad zaboraviti, srce nenormalno lupa. Prvi put u karijeri sam tri puta morao da promenim tehniku da se smirim i bio sam ubeđen da će hitac biti odličan kad sam podigao pištolj. Opalio sam savršeno i samo sam otišao da vidim da li je centar slabiji i jači. Na monitoru stoji 14:14, opalio sam prvi i samo gledam gde će šestica da se pojavi. I vidim kod nas, i to je erupcija sreće, sav sam se naježio. Pamtićemo to celi život. Nisam imao pojma ni šta su Turci opalili ni Zorana - iskren je bio Mikec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading