"NE ZNAM KO NAS JE OTPISAO?!" Selektor zlatnih "DELFINA" poludeo na DOČEKU NA AERODROMU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su problema.

"NE ZNAM KO NAS JE OTPISAO?!" Selektor zlatnih "DELFINA" poludeo na DOČEKU NA AERODROMU!

Foto: Tanjug/AP

Danas su na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla“ zlatni vaterpolisti Srbije dočekani uz taktove muzike iz popularne serije "Otpisani“, aludirajući na to da su mnogi sumnjali u njihov uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ipak, selektor Uroš Stevanović brzo je odgovorio na te sumnje, poručivši da se njegov tim nikada nije smatrao otpisanim.

- Ne znam ja ko nas je otpisao. Mi, kao grupa, nismo bili otpisani i nismo išli kao otpisani. Otišli smo da odbranimo zlato. Rekao sam momcima da ne prate medije, da ne čitaju komentare i da smo mi ti koji kreiraju atmosferu. Hteo bih prvo da slava i hvala bogu koji nas je nagradio, pa da, pre svega, zahvalim svima u stručnom štabu. Čestitao sam im ne što su olimpijski šampioni, nego jer su pobedili sebe - svoje sujete, strahove i mane - imali smo probleme i nemam tu šta da dodam - rekao je Stevanović, koji je dodao da je meč s Grčkom bio najteži i da mu je drago što su na vreme tempirali formu za četvrtfinale.

Foto: Printscreen/RTS

Iskusni reprezentativac Miloš Ćuk istakao je da je sve u timu bilo planski pripremljeno, ali da nikada nije lako doći do cilja.

- Sve je planski bilo rađenoj reprezentaciji godinama je ta grupna faza bila teška i neizvesna, nikad nismo bili. Planski je sve rađeno, nemojte da sumnjate - dodao je vaterpolista.

Sava Ranđelović, koji sada ima tri zlatne medalje sa Olimpijskih igara, zahvalio je navijačima na podršci i najavio da je spreman za nove izazove, uključujući i moguće učešće na Olimpijadi u Los Anđelesu 2028. 

- Hvala što ste nas dočekali u ovolikom broju. Zavisi od selektora, mi ćemo biti tu, ako nas pozove bićemo tu - izjavio je Ranđelović.

Podsećamo, večeras od 20 časova planiran je doček srpskih olimpijaca na balkonu Skupštine Srbije, gde će svi osvajači medalja moći da proslave svoje uspehe zajedno sa narodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading