DOK KARI SLAVI ZLATO, NJEGOVU ŽENU i DETE GNJAVI POLICIJA! Drama i SUZE posle finalne utakmice - "Ne daju nam da se VRATIMO!" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav incident.

DOK KARI SLAVI ZLATO, NJEGOVU ŽENU i DETE GNJAVI POLICIJA! Drama i SUZE posle finalne utakmice - "Ne daju nam da se VRATIMO!" (VIDEO)

Foto: Profimedia

Tokom Olimpijskih igara u Parizu, supruga američkog košarkaša Stef Karija - Aješa Kari, doživela je neprijatan incident sa francuskom policijom. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama jasno se vidi kako Aješa drži bebu u naručju i pokušava da dođe do svog transporta posle utakmice u kojoj je njen suprug sa SAD osvojio zlato.

Međutim, policija im je blokirala put, jer je zatvorila ulice kako bi omogućila bezbedan prolaz koloni Emanuela Makrona, predsednika Francuske. Aješina majka Sonja, koja je bila prisutna u tom trenutku, izrazila je svoje frustracije.

- Vidi, ne daju nam da se vratimo odakle smo došli. Ne daju vozaču da dođe ovamo i ne daju da se vratimo tamo - pokušala je da objasni Sonja.

 

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti i postao predmet rasprave na društvenim mrežama.

Ekstremne bezbednosne mere koje su bile na snazi u Parizu tokom Olimpijskih igara dovele su do brojnih ograničenja kretanja za građane i posetioce. Zatvaranje ulica radi omogućavanja bezbednog prolaza visokih zvaničnika, poput predsednika Francuske, predstavljalo je izazov za mnoge ljude koji su pokušavali da se vrate svojim kućama ili hotelima nakon sportskih događaja.

Nakon što se snimak incidenta sa Aješom Kari pojavio na društvenim mrežama, javnost je burno reagovala na postupak francuske policije. Mnogi su izrazili razumevanje i podršku Aješi i njenoj porodici, ističući da je ovo samo jedan od primera preteranih bezbednosnih mera koje mogu imati negativne posledice po obične građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading