TEK SADA SHVATAM ŠTA SAM URADILA! Perišićka se namunjila za LA - IDE po ZLATO!(VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema za nove pobede!

TEK SADA SHVATAM ŠTA SAM URADILA! Perišićka se namunjila za LA - IDE po ZLATO!(VIDEO)

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ

Reprezentativka Srbije u tekvondu Aleksandra Perišić ponosno je danas stigla u Beograd nakon osvajanja srebrne medalje na Olimpijadi u Parizu. Perišićeva je briljirala u kategoriji do 67 kilograma, gde je pokazala izuzetne veštine i upornost, postavši jedan od najvećih sportskih junaka Igra.

Na Aerodromu "Nikola Tesla" Perišićevu su s velikim entuzijazmom dočekali porodica, prijatelji i navijači.

- Slegli su se utisci, tek sada shvatam šta sam uradila. Naravno, trebaće još vremena da se sve to slegne, ali shvatila sam koliko mi je ova medalja pružila sve, jedva čekam sledeći turnir - izjavila je tekvondistkinja čim je sletela.

 

 

Njen uspeh na Olimpijadi ne dolazi slučajno. Aleksandra je prethodnih meseci uložila ogromne napore u pripreme za ovaj događaj, prolazeći kroz rigorozne treninge i pripreme da bi dostigla vrhunac u Parizu.

Sada, nakon povratka, Perišićeva planira da se fokusira na buduće izazove i nastavak svog sportskog puta, s ambicijom da nastavi da pruža izvanredne rezultate i inspiriše buduće generacije sportista.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Perišić - donela srebro

U izboru Sportskog saveza Beograda Aleksandra je izabrana za najbolju sportistkinju glavnog grada u 2023, a sada nam je svima jasno i zašto.

Ipak, nije sve išlo glatko, pošto je tokom 2019. Perišićeva doživela tešku povredu, kad je pokidala prednji ukršteni ligament u desnom kolenu, ali očigledno je verovala u sebe i sasvim zasluženo došla do ovog ogromnog uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading