HOĆU SAMO TATU I ZLATO IZ PARIZA! Sam je duvao rođendanske SVEĆICE - a onda je TATA doneo NAJVREDNIJI POKLON! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova scena je sve raznežila!

HOĆU SAMO TATU I ZLATO IZ PARIZA! Sam je duvao rođendanske SVEĆICE - a onda je TATA doneo NAJVREDNIJI POKLON! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Na beogradskom aerodromu danas vladala je prava euforija dok su brojni navijači strpljivo čekali dolazak srpskih olimpijaca sa Igara u Parizu. Među najviše iščekivanima su zlatni vaterpolisti, ali i osvajač zlatne medalje u streljaštvu - Damir Mikec, kao i srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić.

Terminal je bio ispunjen zastavama, transparentima i pesmom, dok su se navijači pripremali da dočekaju svoje heroje. Vaterpolisti, koji su Srbiji doneli treću uzastopnu zlatnu medalju, izazvali su posebnu pažnju, a mnogi su došli kako bi im zahvalili na još jednom istorijskom uspehu.

Poseban trenutak koji se izdvojio od mnogih, jeste poruka koja je bila upućena Nemanji Uboviću, koju je njegov sin pripremio. Trogodišnji sin Jakša, koji je, zajedno sa majkom Jovanom, nestrpljivo je čekao da ponovo zagrli svog tatu. On je za ovaj poseban doček pripremio transparent koji je oduševio sve prisutne.

- Ne treba mi sladoled, ne treba mi liza. Hoću samo tatu i zlato iz Pariza - glasila je poruka malog Jakše.

Republika

Foto: Republika

Jakša Ubović

Ova poruka je dirnula ne samo ljubitelje vaterpola, već sve one koji su uhvatili ovaj trenutak, a posebno Nemanju, koji je bio vidno emotivan kada je ugledao svog sina nakon što je zbog Olimpijskih igara propustio njegov treći rođendan. Iako je bio daleko od kuće na dan Jakšinog rođendana, Nemanja nije zaboravio da svom sinu donese poseban poklon iz Pariza - zlato iz Pariza oko vrata, koji je mali Jakša toliko želeo.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Zlato u rukama malog Jakše

Srbija je, uprkos predviđanjima, uspela da zadrži vrhunski nivo igre i ostane neprikosnovena sila u svetskom vaterpolu. Podsećamo, ovo je treća uzastopna zlatna medalja za Srbiju na Olimpijskim igrama, nakon Tokija 2021. i Rija 2016. godine. 

Ovaj uspeh potvrđuje status Srbije kao vodeće sile u svetskom vaterpolu, i stavlja još jednu zlatnu stranicu u istoriju srpskog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading