ĐOKOVIĆ JE ZASLUŽAN ZA DVA ZLATA SRBIJE NA OI! MANDIĆ OTKRIO: Novakov govor nas je probudio! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Onda je on ušao na vrata i održao iskren govor iz srca"

ĐOKOVIĆ JE ZASLUŽAN ZA DVA ZLATA SRBIJE NA OI! MANDIĆ OTKRIO: Novakov govor nas je probudio! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vaterpolisti Srbije vratili su se danas oko podneva u Beograd posle trećeg zlata u nizu na Olimpijskim igrama. 

I posle, istina, neubedljive grupne faze, gde se dogodio onakav pomalo neočekivan poraz od Australije uz tesnu pobedu nad Japanom, sve je manje bilo onih koji su verovali da ovaj novi tim predvođen Urošem Stevanovićem može do medalje u Parizu. Onda se dogodio Jakšić protiv Grčke i maestralna pobeda nad Amerikom, te granitna odbrana protiv Hrvatske. I "bum" - Srbija je opet olimpijski šampion.

Miloš Ćuk tvrdi da je sve bilo planski.

- Sve je planski rađeno, od prvog do poslednjeg dana. Mislili smo da će protiv Australije biti 7:3, ali bilo je 8:3, našalio se Ćuk pa nastavio:

- Ne može nikada da bude lako. Bar mi, već godina unazad, uvek je grupna faza bila teška, neizvesna, reprezentacija nije nikada igrala na najvišem nivou u grupi. Ispostavilo se da je to bio dobar recept, od četvrtfinala smo igrali kako treba i sve bolje i bolje. Na finalnoj utakmici je sve bilo kako smo mi hteli da izgledamo. Planski je sve rađeno, nemojte da sumnjate.

Dušan Mandić je na otvaranju Igara nosio srpsku zastavu, a posle zlata otkrio je da je Novak Đoković bio važna figura u tom neverovatnom povratku u nokaut fazi.

Olimpijski turnir je bio dugačak, bilo je uspona i padova, ali težak momenat je bio posle poraza od Australije. Nismo ličili na sebe ni u jednom segmentu igre i taj poraz nas je dotakao duboko. Možda je nešto isprovocirao u nama, a moram da se zahvalim i Novaku koji je došao u tom trenutku da poseti Olimpijce u selu. Bili smo u sobi, pričali, razmišljali, nikome nije bilo lako i onda je on ušao na vrata i održao iskren govor iz srca i to je stvarno doprelo do nas i dalo nam dodatnu motivaciju. A onda smo još više uživali kada smo vide da je došao do svog dugo čekanog cilja na način na koji je došao. Lepa priča za njega i za nas. Podelio je sa nama njegovo iskustvo, pričao o pobedam i porazima, iskreno je to podelio sa nama, što smo i osetili. Stvarno smo mu zahvalni, rekao je Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading