DAMIR I ZORANA NAPRAVILIL ŠOU U PARIZU! Zlatni srpski strelci ĐUSKALI uz legendarnu numeru! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje posle ogromnog uspeha na Olimpijskim igrama.

DAMIR I ZORANA NAPRAVILIL ŠOU U PARIZU! Zlatni srpski strelci ĐUSKALI uz legendarnu numeru! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Letnje Olimpijske igre, 33. po redu, završene su večeras u Parizu. Svečana ceremonija okupila je sportiste koji su ostali u glavnom gradu Francuske nakon završetka takmičenja.

Veliku čast da nose srpsku zastavu tokom svečane ceremonije imali su Zorana Arunović i Damir Mikec, zlatni strelci Srbije koji su svojim rezultatima doneli našoj zemlji prvo od tri najsjajnija odličja na najvećem planetarnom sportskom događaju.

U jednom trenutku kamere su zabeležile zlatne srpske olimpijce kako sa velikom radošću pevaju pesmu "Mi smo šampioni" grupe Kvin. Emotivni trenuci slave i zajedništva obuhvatili su sportiste i publiku, ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne.

Tokom Olimpijskih igara, srpski sportisti su ostvarili značajne rezultate, osvajajući brojne medalje i postižući izuzetne sportske podvige. Njihov trud, talent i predanost doneli su zemlji veliku radost i ponos.

Pariz je još jednom potvrdio svoj status kao prestižna sportska destinacija, pružajući sportistima i posetiocima nezaboravno iskustvo. Ovaj grad bogate istorije i kulture bio je idealno mesto za održavanje Olimpijskih igara, pružajući neponovljivu kulisu za sportska takmičenja i svečane ceremonije.

Podsetimo, Srbija je zauzela 28. mesto u generalnom plasmanu, sa tri zlata (uz strelce Novak Đoković pokorio planetu) i po jednim srebrom (Aleksandra Perišić, tekvondo) i bronzanom medaljom košarkaša. Dok se čekaju naredne Igre u Los Anđelesu 2028, sportisti se okreću novim izazovima i nadanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading